Ekat kerrat

Villi elämäni Ikä: 17

Täs on nyt jotain mun ekoja kertoja. Oon siis 17v tyttö. 

Tupakka: olin joku 11-12v mietittiin kavereitten kans et ois siistii käyttää päihteitä ja sit mä pöllin mun veljeltä tupakkaa ja no sit me mentiin polttaa koulun jälkeen ku siel oli jotain muita meidän koulun yläasteelaisia. Se oli omaa tyhmyyttäni! Poltan edelleen. Nuuska: joskus 13v kaverit käytti ja halusin ite koittaa. Sekin omaa tyhmyyttäni :( käytän edelleen mutta harvoin. Huumeet: kannabis joskus 14v kännissä. Alkoholi: olisko ollut 13v kaveriporukan kans. Bileet: nekin oli 13v kaverin bileet ja sinnehän oli pakko päästä. Eka seksikerta: poikaystävän kans 13-14v. Varastaminen: 13v ekan kerran pölliny monta kertaa karkkipusseja, kortsuja, juoksukaljat ja tällästä. Poliisin kans ekan kerran tekemisissä oleminen: 13v varastamisen aikaan, alaikäsenä kännissä oleminen, laittomasti mopolla ajaminen. Kiitos jos luit tänne asti! Älkää te tehkö tyhmyyksiä! Ja älkää menkö mukaan mitä kaverinne ehdottaa!

Kommentit

Tuki 27.12.2021 - 12:14

Voit säkin kyllä lopettaa noitten päihteiden käyttämisen ja saat paremman elämän oot hyvä ihminen?

Anonyymi :D 11.11.2021 - 16:33

Oho.

Itekkin oon tupakkaa kokeillu, oon siis 12v.
Se oli mun ja mun besun syytä, mun bestis mietti et milt tupakki maistuu ja halus kokeilla.
No halusin mukaan ja pääsinkin, halusin mukaan lähinnä siksi et varmistan et mitään pahaa ei käy.
Joten mun besu pölli sen isält kaks tupakkaa ja mä vein mun kotoo tulitikkui, mentiin läheiseen metsään, todella syvälle että kukaan ei näkis.
No alettiin sytytellä niitä, ja viimesellä tulitikull saatiin sytytettyy toinen niistä. Sit mä kokeilin eka mut imin liian pitkästi sitä, ja meinasin tukehtuu. Samoin mun besu. Sit me raivoissaan tallottiin ne mäsäks. Ei onneks jääty kii, kun laitettiin hitusen hajuvettä.
Noin olis kuitenki jossain vaihees tyyliin läyny kun mä ja mun besu ollaan tupakoitsijoiden lapsosia.
Ja oon muutenki kokeillu jo kerran joskus 3,5/4v nii ei ollu paha, tosin seuraavan päivän mull oli tosi kuiva kurkku ja tuntu kuin mun kaulas ois ollu reikä.
Mut joo. :3

Ihanaa elämän jatkoa sinulle!

Lisää uusi kommentti