Ahdistus

Anonyymi Ikä: 12

Moi, en tiiä miten aloittaisin tän joten mennään suoraan asiaan... Eli siis menin nelosluokalle 2019 vuoden syksyllä ja mulla oli kaikki siihen mennessä mahtavasti. Mulle tuli nelosluokalla ihan hirveä opettaja joka oli mulla koko vuoden. Sen kans en mitään muuta tehnyt kun tappelin asioista päivästä toiseen. Sitten tuli kesäloma ja sen jälkeen 5lk. Se Sama opettaja jatkoi mulla 5lk ja sillon alko just mennä paremmin sen kanssa niin yhtäkkiä se vaan häipyi enkä oo kuullu siitä sen jälkeen mitään.

Meillä vaihtu 4kk aikana viis kertaa opettaja joka oli tosi rankkaa. Sitten joulun jälkeen meille tuli ihan hirveä opettaja joka on mulla tälläkin hetkellä (oon nyt 5lk) sen kanssa on vielä pahempaa tappelua päivästä toiseen kun oli edellisen opettajan kanssa ja mulla on koulua kohtaan asenne "ei kiinnosta" enkä jaksa panostaa enään mihinkään. Onneksi kohta on kesäloma ja pääsee lopullisesti eroon tuosta ihmisestä, joka on tehny mun elämästä helvettiä. Kotonakaan ei mee mitenkään vahvasti kun vanhemmat riitelee koko ajan ja huutaa kaikesta mulle ja toisilleen. Itken joka ilta itseni uneen ja en tiedä kelle voisin tästä puhua niin siksi kirjoitin tänne.

Kommentit

Nuortenlinkki 06.07.2021 - 13:12

Moikka! Jos haluat jutella tilanteestasi, niin laita viestiä meille Nuortenlinkin nettineuvontaan. Siellä voi kysyä neuvoa nimettömästi ammattilaiselta, joka auttaa miettimään mikä auttaisi parhaiten. Voit laittaa viestin tästä. 

Yksin ei tarvitse jäädä <3

Lisää uusi kommentti