Yksin jääminen koulussa

A.E. Ikä: 14

Mun paras ja ainoo ystävä muutti eikä olla enää samassa koulussa. En tuu juttuu meijän luokkalaisten kaa, ku ollaa oltu aina mun parhaan kaverin kaa kahestaa. Meijän luokalla on nyt pariton määrä tyttöjä, joten kaikilla on jo paras ystävä, ni porukoihin on tosi vaikee päästä. Et en tiiä mitä teen jos oon vaa koko ajan yksin koulussa. Onks jollai kokemuksia siitä et jää koulussa porukan ulkopuolelle?

Kommentit

Hmm 01.06.2021 - 09:41

Joo on. Meillä oli yläasteen alussa neljän kaveriporukka, joista kahen kaa oltiin tunnettu koko ala-asteen ajan. Siinä tuli sit kaikenlaista ongelmaa ja lopputuloksena porukka hajos niin, et minä ja se yks toinen jäätiin pois. Me ei kuitenkaan tunnettu melkeen ollenkaan ja kaiken muun porukan juttujen takia jäätiin kumpiki yksin.

Muutaman kuukauden jälkeen meijän luokalle tuli uus tytttö, josta tuli sen mun edellisen kaverin ystävä. Meillä oli sama tilanne, että kaikilla oli jo ne omat porukat nii oli vähän vaikeeta päästä niihin. Niimpä jäin yksin.

Oon nyt koko 8lk ollu se ”yksinäinen” meijän luokassa, mut oon kyl tottunu siihen ja muita kavereita löytyy koulun ulkopuolelta, ni menee ihan ok.

Anonyymi 20.01.2021 - 13:11

muakin on kiusattu

❤🧡💛💚💙💜 28.08.2020 - 17:55

On kokemusta joka päivä kun ootan koulun pihalla mun kaverii,sanotaan nyt vaikka Marianne,(se ei oo sen oikee nimi) ja mun poikkista,sanotaan nyt vaik Juha (ei oo sekää) nii oon yksin.Joskus Juha on jo oottaas ja sen ärsyttävä pikkuveli sanotaa vaikk presto (taas keksitty) mut silti.Ja Marianne yleensä myöhäs.

Ulkopuolinen 28.08.2020 - 17:55

Tiedän tunteen meil oli 4 tyypin kaveriporukka joka sit vaa hajos ku yks veti välit toisen kaa ja sit alko pahan puhuminen toisistaan selän takana. Sen jälkeen jäin oikeestaa yksin

🤗 28.08.2020 - 17:55

Hei ! 🤗
Onpa kurjaa. Varmaan tosi vaikeeta.
Mene juttelemaan koulukuraattorin kanssa. Yritä alkaa olemaan välkillä joidenkin luokkalaistesi kanssa. Tai jos vaikka oot jossain valinnaisaineessa (jos oot 8-/9-luokalla), ja siellä on joku, jolla ei ole siinä ryhmässä kaveria, mene vaikka sen viereen istumaan tunnilla, jos saa valita ite paikat ja ala juttelemaan sille.
Toivottavasti neuvoistani on apua ja saat kaverin/kavereita ! 🤗
Tsemppiä ! 🤗

Lisää uusi kommentti