Viallinen?

Yksinäinen Ikä: 21

Moi! Oon nyt 21v nainen/tyttö. Elämä on vähän hiinä ja tässä. Mikään ei enään kiinnosta, kavereita ei oo, tuntuu että istun kotona 24/7 enkä saa aikaseksi yhtään mitään.
Vähän taustoista:
Mua on kiusattu aina eskarista amiksen 2. vuodelle. Nykyään tuntuu ett mulla on masennus/joku sen tyyppinen. Mutta en oo uskaltanu hakeutua ammattilaisen apuun.
Kuinka sitä vois ees vois ottaa ittiä niskasta ja mennä sinne ja olla sillai "Moi oon se ja se, joo mull on paska olla koko ajan viiltelen joka toinen viikko. En oo nukkunu kohta 4 päivään silmäystäkään. Mikähän mua mahtais vaivata?"
Että semmosta Mites muut?

Kommentit

Aavikkokettu 31.01.2020 - 15:48

Jos viiltelet ota apu vastaan ja oo rohkea. Uskon että parannut mutta usko mua siihen menee aikaa...
Jos et saa nukuttua niin kannattaa ottaa melatoniinia se oikeesti auttaa.

Nuortenlinkki 23.01.2020 - 07:51

Moi, kiva kuulla! Vastaus löytyy täältä heti, kun siihen on vastattu: https://nuortenlinkki.fi/nettineuvonta/hae-vastaus

Viallinen 23.01.2020 - 00:08

Kiitos vastauksesta, laitoin viestiä antamaasi linkkiin mitä kautta vastaukset pääsee sitten lukemaan?

🤗 20.01.2020 - 17:25

Hei ! 🤗
Hyvä kun laitoit viestiä nettineuvontaan ! 🤗
Suosittelen harkitsemaan melatoniinin pidempää käyttöä, ettet jää siihen koukkuun tms kun joskus lääkkeissä on se vaara. En kuitenkaan tiedä onko se mahdollista melatoniinissa. Kysy melatoniinista joltain luotettavalta ammattilaiselta tai aikuiselta.
En ole mikään asiantuntija, 14-vuotias tyttö vain 😅 .
Tsemppiä ! 🤗

Nuortenlinkki 09.01.2020 - 20:30

Moi, jos kokeilisit ensin kertoa sun olosta ja tuntemuksista netin kautta? Meillä on Nuortenlinkin nettineuvonnassa vastaamassa mm. psykologi. Omista fiiliksistä kannattaa puhua, se yleensä auttaa kun asiaa pääsee puimaan jonkun kanssa ja yhdessä voi löytää apukeinoja pahaan oloon. Laitathan neuvontaan viestiä: https://nuortenlinkki.fi/nettineuvonta/kirjoita-kysymys

Lisää uusi kommentti