Etusivu » Tarinat » Lue tarinoita » Vuodelta » 2020 » Paineita

Paineita

Nimimerkki 
x
Ikä 
14

Moi. Oon 8lk tyttö ja mulla on tosi paljon stressiä arvosanojen kanssa. En oikein tiedä miten saisin hyviä arvosanoja muuta kuin, että viittaa paljon ja lue kokeisiin. Mutta olen todella ujo ja aina ollut hiljainen.

Minulle on todella vaikeaa viitata, koska pelkään, että vastaan väärin ja ihmiset haukkuu minua siitä. Ja näin on monta kertaa käynytkin. Yritän aina lukea kokeisiin, mutta jaksan todella harvoin, mikä on kyllä oma vikani, mutta en vain jotenkin usko itseeni.

Ja vaikka yritän lähes aina parhaani kaikissa aineissa, tuntuu, että se ei ikinä riitä.... Monet opettajatkaan ei vaikuta pitävän minusta. En tarkoita, että kaikkien pitäisikään minusta pitää, mutta olen huomannut, että meidän koulussa opettajat arvioi todella paljon sen perusteella kenestä tykkää. Opettajat myös yleensä kaikenlaisissa keskusteluissa vanhempieni
kanssa tms on sanonut pelkkää negatiivista. Erittäin vähän postiivista liioittelematta.

+1
+311

Kommentit

H18.01.2020 16:26

Haha mullakin on ihania opettajia, mulle on monta kertaa valitettu mun negatiivisuudesta ja siitä etten tuu ikinä saamaan mitään aikaan jos se ei lopu, mutta minkäs teet asialle kun se on osa mun luonnetta.

+1
+374
Aavikkokettu16.01.2020 15:34

Ihan vitun ilkeitä opettajia ja sun pitäis varmaan kasvattaa vähän sun rohkeutta ja tsemppiä kokeisiin

+1
+316