oon kusessa ja ihan väärään tyyppiin

k Ikä: 16

Moi, mä oon 16v jätkä ja oon ihastunu mun exään :::)))))) Tää on ihan perseestä koska se ei tykkää musta (vaikka se kerran niin sanokin mut se vaa oli sellanen heat of the moment juttu) oon siis myös maininnut sille että tykkään siitä. Viimeks ku oltiin yhessä niin se ei loppunut hyvin ja me ei puhuttu pitkään aikaan. Se ei kohdellu mua kovin hyvin.
Tuntuu iha vitu tyhmältä koska mul on sellai stockholm syndrome siihen. Mut sit toisaalta en tiiä onkse se ite ihminen jota kaipaan vai se tunne mitä mul oli kun olin sen kanssa. Mut must tuntuu et kukaan muu ei voi ikinä tykkää eikä rakastua muhun. Mä vaan tarviin läheisyyttä ja pusuja atm mut mul ei oo ketää joka antais. En ees tiiä miks kirjotan tätä tänne, kai mä vaa ranttaan tällee anonyymisti. Kinda lowkey pelottaa et joku mun kaveri löytää tän ja tunnistaa mut :DDDD Aight well imma go now peace.

Kommentit

Lonely besh 03.02.2021 - 12:31

Mul o kinda sama ongelma ollu ja on vielki vähä, mut en jaksa roikkuu jossaki ihmises, joka ei tunne samoin ku minä. Jos sitä tunnetta ei vaa oo toisel, on parempi päästää irti ja jatkaa elämää vaikka se ois vaikeeta. Mä uskon sun löytävän ajan myötä sen tytön joka rakastaa sua ja sä sitä:) luv u

GRR 09.01.2021 - 00:58

mää voin tulla antaa sulle halin:3 noeivaa mun lifehack sulle on et etit uusii ihastuksia lol
kokemusta on ja se toimii jsdvjbs

Lisää uusi kommentti