masennus, syömishäiriö

muikkeli Ikä: 16

Kaikki tärkeet ihmiset lähti mun elämästä pois.. Se  alko siit ku se kuoli elokuus itsemurhaan (exä). Ekat viikot/kk itkin.. sitte rupesin viiltelee.. en pystyny lopettaa viiltelyy.. joten kerran mulla tuli liian syvät haavat. Jouduin osastolle.. olin osastolla 2kk ja mun piti rueta syömään lääkkeitä.. mutta en syöny. Aina ku piti ottaa lääke "esitin" et nielasen mut piilotin sen tabletin kielen alle tai sitten normaalisti  nielasen sen ja sitten (sormet kurkkuun että oksennan ne ulos).
Keräsin niitä tabletteja tyynyn/ patjan alle.. se lähti kokonaan käsistä. 2019 tammikuussa mulla tuli 2 syömishäiriöö (bulimia & anoreksia).. silloin en tuntenu itteeni.. pidin itteeni oksettavana ja aina kun tuli tilaisuus. Lähin/ostaa paljon karkkia ja minuu rupes ällöttää/ oksettaa se ja miten mie ahmin niitä.. lopulta sormet kurkkuun ja oksennan. Nyt 2020 vuonna oon parantunu anoreksiasta.. mut bulimia ja viiltely ei oo jääny pois.. 2vuotta viillelly..
Ei herkille!

Kommentit

Voin samaistuu 18.05.2020 - 13:49

Mulla on sama fiilis ollu jo monta vuotta enkä oo vieläkään lopettanut viiltelyä ja sairastan vaikeaa masennusta ja ahdistuneisuushäiriötä

🤗 18.05.2020 - 13:49

Hei! 🤗
Onpa kurjaa.
Laita viestiä esim. tänne Nuortenlinkkiin tai Verkkovinkkikseen tai mene juttelemaan kuraattorin kanssa tms.
Älä huoli, kaikki kyllä järjestyy! ♥️
Tsemppiä! ❤️💗💓🌞

Lisää uusi kommentti