Etusivu » Tarinat » Lue tarinoita » Vuodelta » 2020 » masennus, ahistus ja itsetuhoisuus

masennus, ahistus ja itsetuhoisuus

Nimimerkki 
sadepilvi
Ikä 
14

Tää ite tarina juurtaa itsensä varmaa oikeesti ala-asteelle ku mua kiusattiin 2-5lk. Sitte olin koko 6lk ajan stressantunu yläasteelle menemisestä, että mua alettais taas kiusaamaan enkä pääsis kavereittenkaa samalle luokalle. No lopulta me kuiten päästiin mutta 7lk oliki sille täyttä helvettiä tai siis alkuvuodesta ei ollu mitään ongelmaa mutta sitte meijän luokkaan kehitty hirveetä draamaa ja puhuttiin paskaa monesta tyypistä vähän porukasta riippuen.

Nohhh lopultahan tää sitte käänty sillee että mä menin sanoo yhen (1) jutun väärin ja KAIKKI puhuki sit yhtäkkiä paskaa musta ja tietenki mä sain tietää siitä. Elin vaa sit 7lk loppuun ja ekalla kesälomaviikolla satutin itteeni ekaa kertaa. No sit olinki varmaa 5kk kuivilla. Sitte 8lk mun mielenterveys lähti taas alamäkee ja sit menin perus terveystarkastukseen ja mulle tehtii sellane mielialakysely ja sain siitä sen verran pisteitä, että jouduin menemää psykologille.

Nii että keskivaikea masennus ja sosiaalinen ahdistus. En oo itteni satuttamisesta kyllä ikinä kertonu kellekää paitsi lähinmille frendeille, mutta onneks ne sentää on tukena vaikkei mulla koulussa ookkaa kavereita. Nyt tilanne on tosiaa vielä vähä auki ja en oikee tiiä mitä tapahtuu.

+1
+12

Kommentit

Lisää uusi kommentti

Plain text

  • HTML-merkit ovat kiellettyjä.
  • Textual smiley will be replaced with graphical ones.
  • Www-osoitteet ja email-osoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.