Kaveruuden lopettaminen

karamelli Ikä: 14

Moi. Oon ollut nyt muutaman vuoden yhen tyypin kanssa kavereita ja siis asutaan ihan eri paikassa, eikä olla koskaan tavattu irl. Kuitenkin en haluais olla enää tän tyypin kaveri, koska tuntuu, että me aina riidellään kaikesta ja se on itsekäs. Se aina saa mut tuntemaan paskalta ihan sama mitä teen tai sanon. En pysty luottamaan tähän ihmiseen tai avautumaan mistään. Ja siis aluks tää tyyppi oli mukava ja tälleen, mutta sittenku alko tutustuu enemmän tähän tyyppiin, niin alko tuntemaan sitä enemmän.
En vaan tiedä miten voisin lopettaa meidän kaveruuden, koska en todellakaan voi sitä suoraan sanoa, tai blokata sitä mistään. Se ihminen vaikuttaa muutenkin aika kostaja tyypiltä, että jos edellä mainitut asiat tekisin, niin se suuttuisi paljon. Oon yrittänyt vähän ignoorata sitä, mutta se laitto mulle viestiä ja sanoin vaan, et oon kiireinen. En tiedä pitäskö mun vaan olla kattomatta mitään sen viestejä enää. En oo kauheen ilkee ihminen, mut oikeesti ahistun niin helposti, et mun on pakko vaan päästä eroon nopeesti monesta tilanteesta. :(

Kommentit

Anonyymi 27.03.2021 - 09:13

En jaksa kirjottaa tarinaa joten pakko tulla avautuu tänne kommentteihin.
Tää on mitätön ongelma, mutta mua sattuu silti. Olin eilen yhellä mun kaverilla. Tuli siin sit puheeks yks meidän yhteinen kaveri. Totesin sitten sille kaverille että te taidatte olla tän toisen kaverin kaa olkoon sit vaikka X hyviä kavereita. Ja se mun kaveri sano et ne on parhaita kavereita. Se sattu mua kosk oltiin tunnettu X:nkaa pienestä asti. X:n perhe muutti kesän 2k19 alussa parinsadan kilsan päähän. Oon käyny niillä muutaman kerran. Tuntuu että X:lle kaikki kaverit on tärkeempii ku mä. Se ei koskaan soittele tai lähetä viestii mulle.

Anonyymi 09.01.2021 - 00:47

samaistun 100%, munki pitäs päästä eroon yhestä mun toxic frendistä, ihan vaa siks et mun oma olo paranis. En jaksa sen käytöstä ja sitä et hällä ei oo minkäänlaista kunnioitusta mua tai mun ajatuksia kohtaan. Esim. oon tällane feministi-kiinnostunut ilmastonmuutoksesta-haluun et kaikilla ihmisillä on oikeuksia-vihaan eläinrääkkäystä-lapsonen. että juu...Hankalaa on se et oon yksin sen kaa luokalla jossa ei olla kenenkään muun kans tekemisissä. Kaikki hokee kuinka helppoa muihin on tutustua, mutta oon tosi introvertti ite:)
Mut jos mä pystyn vetään hänen kans välit, nii pystyt sieki<3 Mulla on sama toi et en pysty avautuun yhtään, ja se ei ees puhu mun kaa kunnolla yhtää mistään... VIHAAN ku en saa ilmaista mun mielipiteitä yhh
Mut tsemppii sulle bby<3

Anonyymi 13.12.2020 - 07:49

Samaistun

Lisää uusi kommentti