Etusivu » Tarinat » Lue tarinoita » Vuodelta » 2020 » Hyvin ei mene

Hyvin ei mene

Nimimerkki 
Oon hajalla
Ikä 
14

Mulla ei mee kovin hyvin nytten. En haluu valittaa mutta halusin vaan puhua tästä jollekkin kun ei oo oikein ketään ihmistä jolle voisin puhua. Ei kukaan uskaltais kuunnella tai sitten ne ei ymmärtäisi.

Mitä mulle sitten kuuluu? Noh, aika huonoa. Mulla on ollut nyt koko tän karanteenin ajan jokapäivä paha olla. Ja nyt kun tää karanteeni loppu niin ei oo helpottanut. Oikeestaan vaan pahentunut koska lähes pelkään joitain ihmisiä. Se on vaikea selittää mutta oon vaan tosi väsynyt, mikään ei oikeen kiinnosta yms. Mulla on aika paljon itsetuhoisia ajatuksia. Välillä tuntuu että elän täällä vaan mun perheen ja kavereiden takia. Ja oon yrittänyt satuttaa itteäni harpilla. Ei onnistunu :/

Oon tosi ujo ja lähes pelkään joitain ihmisiä. Yks syy miks inhoan itteäni. Muutenkin tunnen itteni tosi rumaksi ja niin. Oon sulkeutunut mun kavereilta ja mun perheeltä tän asian kanssa koska koen itteni erilaiseks. Kuka muka haluais olla jokapäivä rikki, uupunut, väsynyt elämään ja itsetuhoisia ajatuksia päässä ?

Pelkään että ihmiset tuomitsisi mut tai ehkä jopa hylkäisi mut koska oon ”erilainen.” Oon tehnyt täälä mielialakyselyn ja on tullu kaks kertaa (pidin viikon väliä ja tein sen sitten uudestaan) vaikea masennus. Käyn psykologilla ja se sano että mulla on lieviä masennuksen oireita koska en kerro sille kaikkea. En läheskään. Oon välillä harkinnu soittaa kriisipuhelimeen mutta se on aina jäänyt.

Hmm anteeks sekava avautuminen mutta se oli tarpeeseen.

+1
+21

Kommentit

Anonyymi28.05.2020 23:56

Ymmärrän hyvin. Itsekin olen käynyt psykologilla masennuksen takia, mutta paras neuvo mitä voin antaa on että ole avoin psykologillesi. Hän juttelee paljon ihmisten kanssa jotka käyvät samoja asioita läpi. Hän ei tuomitse eikä hylkää sinua vaan yrittää parhaansa ymmärtääkseen ja auttaakseen sinua: mutta hän voi auttaa parhaiten, jos olet avoin. Tiedän että se pelottaa valtavasti ja tekisi mieluummin mitä tahansa muuta, mutta se kannattaa, ja kun on avoin niin on paljon kevyempi olo. Tästä on hyvä lähteä elämässä ylöspäin.

+1
+12