Huumeiden käyttäjille

A Ikä: 18

Mä menetin mun broidin huumeille. Se alko juomisesta ja pilvestä. Sit mun veljen frendi oli tarjonnu sille viivat ja siitä se oli lähteny. Pari kolme vuotta se kerkes tehä kaikke typerää kamapäissään. Varasteli, menetti duuninsa, tuli kodittomaks, joutu hirveisiin velkoihin. Kaikkemme tehtiin sen avuks. Se kävi katkolla pari kertaa ja siellä aina meni ihan hyvin, mut sitku se tuli kotiin ja sai tuet ni sillä lähti putki päälle.
Viime vuonna se sit veti viimeisen putkensa. Mä en todellakaan tiedä millasta on olla riippuvainen. Voin vaan uskoo millanen helvetti se on teille jotka käytätte, mutta se on oma helvetti teidän läheisille. Se on vaikeaa. Siihen liittyy häpeää ja on vaikee ottaa apuu vastaa.
Ajattelet varmaan et kyllä sä tiedät mitä teet ja et ei sulle mitään satu. Niin se mun velikin luuli. Voin luvata, että huumeiden käyttö ei vie teitä minnekkään muualle kun hautaan. Mun perhe ei tule koskaan täysin parantumaan mun veljen menetyksestä, mutta sulla on vielä mahdollisuus. Ota apua vastaan ja tukeudu sun rakkaimpiin ihmisiin.
Älä tee tätä ittelles, mut älä myöskään tee tätä sun perheelles. Sun perheenjäsenet saattaa olla vihasia tai pettyneitä koska käyät, mutta mikään ei kuvaa sitä kipua jonka ne joutus kokemaan jos kuolisit. Mä toivon että edes yksi ihminen ottais tästä motivaatiota parantua.
Mä uskon että joka ikinen ihminen voi parantua. Mä en halua että sä olet seuraava nuori joka kuolee huumeisiin. Mä en halua että sut haudataan mun veljen viereen.

Kommentit

Aavikkokettu 31.01.2020 - 15:20

Kun olin 3-luokalla tulin koulusta kotiin näin miehen mevän autoon. Kun olin laittanu pyörän varastoon vilkaisin miehen autoon... Se oli vetäny yliannostuksen huumeita. Se oli sininen ja se hikoili ja viimeisillä voimillaan puristi auton rattia. Kävelin pois koska pelkäsin soitin äidille ja äiti soitti poliisin ja ampulanssin. Lopulta tuli palokunta ja ruumisauto. Mies oli kuollut. Ja äidiltä sain kuulla että se oli ollut huumeriippuvainen...

kalle 20.01.2020 - 17:18
Vastaaja 20.01.2020 - 17:18

Olet mielestäni oikeassa huumeitten suhtee A.

Lisää uusi kommentti