Elämä on ihan hirveää

entiedä Ikä: 16

Mun elämä aivan hirveetä joka päivä saa kotona kuulla sitä kuin huono ihminen on ja sanotaan kouluampujaksi kotona vain sen takia koska kärsin OCD nimisestä sairaudesta. Vihaan yli kaiken perhettäni, täynnä kaksinaamaisia ihmisiä.
Sitten sanotaan myös että mun olis pitäny saada turpaan todella pahasti ja vanhemmat koko ajan ettii musta vain negatiivista sanottavaa ei ikinä mitään positiivista jopa pikkusiskoni haukkuu rumaksi. En jaksa enää en halua elää ainut asia mikä on käynyt mielessä ja oon miettinyt jo on itsemurha.

Kommentit

🤗 26.05.2020 - 14:31

Hei! 🤗
Tosi kurjaa. Käyttääkö sun vanhemmat päihteitä? Pikkusisarukset voi joskus olla ärsyttäviä ja kiusata.
Laita viestiä esim. tänne Nuortenlinkkiin tai Verkkovinkkikseen tai mene juttelemaan kuraattorin kanssa tms. He auttavat sinua. ♥️
Vietä aikaa kavereidesi kanssa.
Älä välitä vanhemmistasi ja pikkusiskostasi! ❤️
Kaikki järjestyy kyllä! 💕
Tsemppiä! 💖

Nuortenlinkki 26.05.2020 - 14:31

Hei, Nuortenlinkissä ei valitettavasti voi ottaa yhteyttä tarinan kirjoittajaan nettiturvallisuuden vuoksi. Emme suosittele jakamaan netissä omia tietoja turvallisuussyistä.
-Nuortenlinkin ylläpito

Anonyymi 26.05.2020 - 14:31

Missäpäin suomee asut ja mikä on sun snäppi että voidaan jutella?

Anonyymi 26.05.2020 - 14:31

Samaa mieltä ton ylemmän kommentin kanssa, ja muista että oot ihana ihminen vaikkei siltä välttee aina tunnu 🥺❤️

Anonyymi 26.05.2020 - 14:31

neuvon että otat yhteyttä jollekulle joka voi auttaa, esimerkiksi Lasten ja nuorten puhelin. on tärkeää saada asiantuntija apua varsinkin jos perheesi ei osaa tukea sinua. Hanki asiantuntija apua ja huomaat että elämä alkaa pikkuhiljaa hymyilemään.

Lisää uusi kommentti