Etusivu » Tarinat » Lue tarinoita » Vuodelta » 2020 » Apua, mä en vaa jaksa enää:(

Apua, mä en vaa jaksa enää:(

Nimimerkki 
:/
Ikä 
15

Hei. Tää ei oo tarina, mut mua pelottaa.. mun on vaikeeta miettii mitä kirjotan tähän, ku mun mieli on iha sekanen, mut joo.. mua ahdistaa ihan koko ajan, mä en puhu kellekkään jollei oo pakko/joku kysy multa jotain. Ainut juttu mikä pitää mut rauhallisena on musiikki mitä mä kuuntelen oikeestaan 24/7. Mun on vaikeeta tehä mitään ja koulussa mä saan tehtyy ne pari pakollista tehtävää just ja just.

Aina iltasin ku mä yritän nukahtaa mul on joka kerta joku oire mikä estää sen, kerran mä jopa menin lattial nukkuu ku mua ahdisti sängyssä. Mä en oikeestaa kai viiltele, mut mä koitan purra sellasii pienii ”reikii/pisteitä” tai jotain mun käteen ja sit eilen mä hakkasin mun polvee vaa et mul tulis mustelma ja tuliki aika iso, tein sitäki varmaa puol tuntii. Sit mä raavin itteeni tosi usein ilman syytä. Mua pelottaa et jos mä en saa apuu ennen ku koulut alkaa taas nyt kevääl, et mä en vaa kestä luokas jos siel on meluu ja sit suunnillee sekoon tai jotain.

Ja sit mua pelottaa et mut vaa tungetaan jollekki kuraattorille, joka kokee et oon terve, ku en varmaa pysty puhuu mistään. Mä haluisin vaa jonnekki laitokseen, et mä en tekis itelleni mitään ja et saisin olla rauhas.. mul on varmasti viel paljon juttui, mut mul ei nyt vaa tuu mieleen.. Mut mua pelottaa kertoo kellekkään ku mua pelottaa et tää aliarvioitais ja nii..

+1
+29

Kommentit

aaali22.05.2020 11:50

hemmettiä nyt oikeesti

+1
+17
Anonyymi17.05.2020 18:24

Ikävää että satutat itteäs :/ mut jos ei pysty puhuu esim. Kasvotusten niin voi soittaa vaikka kriisipuhelimeen tai mennä juttelemaan sekasin chattiin.
Sulla tulee vielä hyvät ajat mä lupaan ja kaikesta selvii ❤️

+1
+24