9 luokka alkaa pian

Anonyymi Ikä: 16

Hei olen 16 vuotias tyttö. Olen menossa syksyllä 9lk. No siis ei siinä oo mitää on ihana päästä vikalle vuodelle. Mutta kun menin yläasteelle kaikki meni pieleen. Mua alettiin kiusaa koulussa vakavasti.
Jouduin kerran jopa sairaalan tässä on nyt lyhyesti siis tarina siitä päivästä: No oli ruokavälitunti jonka pidettiin sisällä. Olin käyny kaverinkaa syömässä ja mentii seuraavan tunnin luokan eteen. No ihme aikuisia ei ollu paikalla vahtimassa aulaa. No mun kaveri meni käymään nopee asioilla siinä niin jäin yksin sinne käytävää. Mun pahat kiusaajat tuli yhtäkkiä mun takaa ja sit alko kaikki.
Yks otti musta kaulasta ja kädestä kii ja uhkas puukol. Käskin niitä lopettaa mutta otteet voimistu. Potkasin sitä yhtä kovaa ja ne kaato mut maahan löin pään eka penkkii ja sit lattiaan. Olin tajuton jonki aikaa. Kaveri juoksi mun luo ja huus apua mun yks opettajista tuli ja soitti hätänumeroon ja ne vei mut sairaalaa.
No olin siel melkee 3vk enkä pystyny puhuu kellekkää paitsi avustajalle. Pelkäsin mennä kouluu ja halusin vaan kuolla. Nyt kun meen 9lk haluisin kiusaamisen loppua tai oikeesti teen sen itsemurhan mitä yritin tehä 7lk.

Kommentit

Anonyymi 23.07.2020 - 17:54

Kyllä sä selviit👍👍👍🥺🥺💕💕
Oo vahva💕
Voimia💕

Anonyymi 23.07.2020 - 17:54

Alota nyrkkeily.

#SameSituation 23.07.2020 - 17:54

Samaa olen tuntenut. Kannattaa asiasta puhua vaikka kuraattorun ja vanhempies kanssa. Sun ikäselläs on jo oikeus kertoa oma mielipitees, eikä uhkailut saa muuttaa sitä. Itteänikin on pahoinpidelty juuri samalla tavalla ja kerroin asiasta kuraattorille. Keep surviving! Sinulla on vasta elämä edessä. Älä menetä sitä toisille ihmisille. -Hämäläinen 13 V

Lisää uusi kommentti