2019-

Kaiken kokenut Ikä: 12

Okei, 2019 marraskuussa sairastuin perus vatsatautiin, se meni parissa päivässä ohi. Mutta muutaman viikon päästä alko selittämättömät vatsakivut, ne jatku, ja jatku, ja jatku. Käytiin lääkärissä monta kertaa. Kaikki labrakokeet oli ihan ok. Sitten tehtiin nukutuksessa vatsalaukun ja paksusuolen tähystys. Se paksusuolen tähystys epäonnistui, koska mun suolisto ei ollut tyhjentynyt kunnolla. Mahalaukku oli ok. Sitten se paksusuolen tähystys tehtiin uudestaan, onnistuen. Sekin oli ok.
Eli kaikki oli perjaatteessa ok, mutta silti mulla on selittämättömia vatsakipuja ja pahoinvointia. Käytiin myös magneettikuvauksessa ja sekin oli ok. Nykyään tilannne on se, että kukaan ei tiedä mikä mua vaivaa. Syön kipulääkkeitä kun karkkia, koska ilman en pärjää.
Mulla on kanssa traumat koirista koska pienenä mua puri koira. Nyt mulla on selittämätön pelko kaikkia vieraita koiria kohtaan (meillä on koira mutta sitä en pelkää). Kukaan ei oikein ota mua tosissaan ja sanotaan vaan, että: Älä pelkää, ei se pure.
Pari läheistä myös sairastui (vakavasti) vähän aikaa sitten. Ja mun äidillä on paha Crohnin tauti (suolistosairaus). Tää kaikki nyt alkaa jo imeä voimia ja alan sanomaan että mun lapsuus nyt ei oo enään mistään parhaasta päästä.
:)

Kommentit

En oo varma 06.07.2020 - 16:48

Jos sun äidillä on suolistotauti sä oot voinu saada samat geenit siitä taudista tai jotaan.

🤗 06.07.2020 - 16:48

Hei! 🤗
Onpa kurjaa. Laita viestiä esim. tänne Nuortenlinkkiin tai Verkkovinkkikseen tai kuraattorille tms. He kyllä kuuntelevat ja auttavat sinua.
Jos menet juttelemaan kuraattorin kanssa, hän voi varmaan järjestää sinulle koulussa asioita niin ettei sinulla olisi niin rankkaa koulussa niin jaksaisit paremmin.
Jos pystyt, ala harrastamaan jotain kevyttää liikuntaa, esim. käy lenkillä. Liikunnasta tulee hyvä olo.
Jos pystyt, kerro jollekin perheestäsi tai sukulaisellesi, että olet huolissasi sairastuneista sukulaisistasi. Hekin voivat olla huolestuneita ja voitte tukea toisianne.
Voisikohan sinulla on vatsahaava. Olen kuullut että siitä tulee mahakipua.
Älä huoli, kaikki järjestyy kyllä. ☀️
Tsemppiä! ♥️

Lisää uusi kommentti