Verinen tarinani jatkuu

Aavikkokettu Ikä: 16

En tiedä mitä sanoisin. No aloitan vaikka siitä, että halusin auttaa mun kaveria ja sen perhettä. Näin millaista niitten kotona oli, miten ne eli ja kuinka masentunut sen mutsi oli. Ne valitti mulle usein niitten huolia ja kun oli omiakin huolia, ni kirjaimellisesti romahdin niitten alle. En ole karistanut niitä huolia mielestäni ja ne tulee uniinkin.

Tein sen perheestä lastensuojeluilmoituksen. Vihaatte mua varmaa, mut halusin vaa auttaa. Sen äiti varmaa hakkaa mut, jos joskus nähdään, koska se on suuttuessaan aggressiivinen. Oon osastolla romahtamispisteessä ja anoreksia on nakertanut mut kokonaan. Tuntuu et kukaan ei ymmärrä mua, vaikka monet nii sanoo. Ku koulu on vaihtunut, kaverit hylännyt yms., niin silloi on ihan loppuun kulunut. 

Kommentit

Itkuemoji 01.08.2019 - 18:21

Se on sääli kun tuntuu olevansa yksin ja se on vaikeaa päättää mitä tekee toisten hyväksi jos ei ole ketään keneltä kysyä. musta teit oikein ja sua ymmärretään täälä.
Ja mä ymmärrän ja mä en valehtele. Mä en lähes koskaan valehtele enkä nytkään.

Klitteri 16.07.2019 - 16:53

Teit oikein sun pitää ymärtää se olet rohkea ja hait apua toiselle älä kuuntele muita vaan tee se mikä tuntuu parhailta ole rohkea selitä sen äidille miksi teet näin ei se suo hakkaa usko itseesi ja ole rohkea

Lisää uusi kommentti