Uusi koulu..

Epavakaa Ikä: 14

Moi oon siis 14v tyttö joka tarvis apua...
Eli siis muutin uuteen kouluun pari kuukautta sitten ja oon jotenkuten päässy luokan henkipiiriin mukaan, luokassa kaikki ollaan yhdessä jutellaan ja ollaan kuin normaaleita kavereita. Mutta sitten kun on välkkä kaikki menee omien porukoitten luokse ja jään yksin..
Alussa kun tulin yksi tyttö tuli jutteleen mulle (luokallani oleva tyttö siis) ja se on tosi kiva ja sit mä menin niiten porukkaan, mutta se tuntu ihan kun ne muut siinä porukassa ois tehny sen väkinäisesti joten aloin liikkumaan välkällä yksin. Nyt vaan toivon etten olis tehny sitä ja jäny niitten kaa koska siitä ois kumminki voinu muodostua jonkinlaine ystävyys! Ja se tuntuu liian tyhmältä mennä takaisin ja yht`äkkiä vaan niitten luo.. Oon myös ihastunut yhtee poikaa.. mut tiiän et se on toivotonsa ees ajatella että mulla on mahiksii joten yritän saada muodostaa ees senkaa luokkakaverisuhteen, niinkun kaikkien muittenkin kaa :D...
Haluisin myös tutustuu yhteen rinnakaisluokan tyttöön joka on yleensä yksin, koska no se on puhelias ja kiva ja siihen on varmaan helppo tutustua. Se oli ennen kahen tytön kaa mutta ne varmaan katkas välit senkaa tai jotai.. ja mua surettaa nähä se yksin. Oon aika tyhmä kun sureen muitten yksin oloo kun oon ite yksin ja kaikkee heheh..
Mä en oikeesti tiiä mikä mua vaivaa viime koulussa olin se TOSI puhelias, huumoristinen ja hassu tyttö!! Nykyään en niin paljon puhu (paitsi näinä viikkoina enemmän kuin yleensä) ja oon ns arka ja melkeen alan itkeä kokoajan ja tunnen kokoajan itseni erilaiseks ja masennun. (Ei huolta ei mitään vakavaa.) En myöskään ees ikävöi ketään mun vanhoi kavereit ku vaa yhtä! Jolle en voi jutella ku känny vietiin ARGHHH!!!
Mä ihan jokailta ennenkun nukahan yritän miettiä mitä mun ois pitäny tehä toisin etten olis nyt yksin ja.. NO tällänen..!! AUTTAKAA ja kertokaa vinkkei tai mitä pitäs tehä! :(

Kommentit

Anonyymi 06.02.2021 - 13:21

Mun mielestä sun kannattas mennä puhuun näille ihmisille kenelle haluat todennäköisesti ne tykkäis myös puhua sulle.

haluun auttaa 10.12.2019 - 18:36

Haluisin auttaa, jos vaan voisin. Mun mielestä sun ois hyvä puhuu jollekki, esim. kuraattorille, voisit saada apua! Voimia ja kaikkea hyvää!

Demo 09.12.2019 - 19:22

Voimia!!! ??

Anonyymi 05.12.2019 - 17:26

Mä muistan kun menin seiskalle ja en tunteniut ketään sieltä ja sitten aluks yks tyttö tuli tutustuu muhun ja musta tuntu et oilisn voinut saada kavereita. Mut sit mä tulin kipeeks ja olin joku kaksi viikkoo kipeä ja sen jälkeen kun tulin takas kouluun niin musta tuntu että mulla ei ollut ketään ja olin tosi pitkään yksinäinen. Kävin aika usein yksin syömässä ja istuin välkällä yksin ja jos menin syömään jonkun kaa nii kysyin yhdeltä mun luokkalaiselta että voinko mennä niitten kaa syömään ja ne sano aina että kyllä mutta musta jotenkin tuntu että ne ei halunu mua sinne. Sit kun seiska luokan keväällä tutustuin vähän enemmän meijän yhteen luokkalaiseen ja tuntu että meistä olisi voinu tulla kavereita niin sit se tuli kipeeks ja joutu olee melkein koko loppuvuoden poissa. Seiskaluokka oli mulle tosi rankkaa mut kun menin kasille ja aloin enemmän hengaa ja söin joka päivä mun luokkalaisten tyttöjen kaa niin meistä tuli kavereita. Ja kyllä mullakin oli sellane tunne etttä olisin vaan halunnut alottaa alusta seiska luokan ja tutustua enkä tulla kipeeks. Mut olin seiska luokalla tosi hiljane ja opin että pitää olla oikeest oma itsensa ja tutustua uusiin ihmisiin vaikka se on vaikeaa ja pelottavaa ja mennä vaikka jutteleen sille yksinäiselle tytölle.

Anonyymi 05.12.2019 - 17:26

Wow ihan, ku ois omaa viestiään lukenu.. Oon ihan samas ongelmas ite täl hetkel... Vaihdoin seiskal uutee kouluu. En osannu tutustua, päädyin oleen yksikseen (vanhat suhteet hajos) ja nyt oon hiljane ja väsyny, ku ennen olin super energinen ja puhelias... mut ite oon vaihtamas kasille luokkaa/koulua, et sais alottaa puhtaalta pöydältä, ku ei oikee tää mun änkyttely ja kaveeraamis yritykset onnistu.. :'D mut juu täst viestist on jo aikaa, et jos oot viä samas jamas nii tsemmpei👍

kannustaja 05.12.2019 - 16:31

Kyl se siitä, pikku hiljaa se onnistuu!!

Anonyymi 05.12.2019 - 15:26

No mä ite esim. Kun tulin yläasteella uuteen kouluun ni tutustuin uusiin ihmisiin pääasiassa tunneilla, joissa oli paljon ryhmätehtäviä jne. Oo vaa rohkea ja juttele ihmisille! Ite sain ekat kaverini köksän ja fysiikan tunneilla, koska mulla ei ollu paria/ryhmää ja joku toinen pariton tuli vaa istuu mun viereen tai mut laitettiin johonkin ryhmään. Tsemppiä!

Lisää uusi kommentti