Etusivu » Tarinat » Lue tarinoita » Vuodelta » 2019 » Uusi koulu..

Uusi koulu..

Nimimerkki 
Epavakaa
Ikä 
14

Moi oon siis 14v tyttö joka tarvis apua...

Eli siis muutin uuteen kouluun pari kuukautta sitten ja oon jotenkuten päässy luokan henkipiiriin mukaan, luokassa kaikki ollaan yhdessä jutellaan ja ollaan kuin normaaleita kavereita. Mutta sitten kun on välkkä kaikki menee omien porukoitten luokse ja jään yksin..

Alussa kun tulin yksi tyttö tuli jutteleen mulle (luokallani oleva tyttö siis) ja se on tosi kiva ja sit mä menin niiten porukkaan, mutta se tuntu ihan kun ne muut siinä porukassa ois tehny sen väkinäisesti joten aloin liikkumaan välkällä yksin. Nyt vaan toivon etten olis tehny sitä ja jäny niitten kaa koska siitä ois kumminki voinu muodostua jonkinlaine ystävyys! Ja se tuntuu liian tyhmältä mennä takaisin ja yht`äkkiä vaan niitten luo.. Oon myös ihastunut yhtee poikaa.. mut tiiän et se on toivotonsa ees ajatella että mulla on mahiksii joten yritän saada muodostaa ees senkaa luokkakaverisuhteen, niinkun kaikkien muittenkin kaa :D...

Haluisin myös tutustuu yhteen rinnakaisluokan tyttöön joka on yleensä yksin, koska no se on puhelias ja kiva ja siihen on varmaan helppo tutustua. Se oli ennen kahen tytön kaa mutta ne varmaan katkas välit senkaa tai jotai.. ja mua surettaa nähä se yksin. Oon aika tyhmä kun sureen muitten yksin oloo kun oon ite yksin ja kaikkee heheh..

Mä en oikeesti tiiä mikä mua vaivaa viime koulussa olin se TOSI puhelias, huumoristinen ja hassu tyttö!! Nykyään en niin paljon puhu (paitsi näinä viikkoina enemmän kuin yleensä) ja oon ns arka ja melkeen alan itkeä kokoajan ja tunnen kokoajan itseni erilaiseks ja masennun. (Ei huolta ei mitään vakavaa.) En myöskään ees ikävöi ketään mun vanhoi kavereit ku vaa yhtä! Jolle en voi jutella ku känny vietiin ARGHHH!!!

Mä ihan jokailta ennenkun nukahan yritän miettiä mitä mun ois pitäny tehä toisin etten olis nyt yksin ja.. NO tällänen..!! AUTTAKAA ja kertokaa vinkkei tai mitä pitäs tehä! :(

+1
+24

Kommentit

Anonyymi11.12.2019 16:55

No mä ite esim. Kun tulin yläasteella uuteen kouluun ni tutustuin uusiin ihmisiin pääasiassa tunneilla, joissa oli paljon ryhmätehtäviä jne. Oo vaa rohkea ja juttele ihmisille! Ite sain ekat kaverini köksän ja fysiikan tunneilla, koska mulla ei ollu paria/ryhmää ja joku toinen pariton tuli vaa istuu mun viereen tai mut laitettiin johonkin ryhmään. Tsemppiä!

+1
+19
haluun auttaa10.12.2019 18:36

Haluisin auttaa, jos vaan voisin. Mun mielestä sun ois hyvä puhuu jollekki, esim. kuraattorille, voisit saada apua! Voimia ja kaikkea hyvää!

+1
+21
Demo09.12.2019 19:22

Voimia!!! 💓💓

+1
+22
kannustaja05.12.2019 16:31

Kyl se siitä, pikku hiljaa se onnistuu!!

+1
+25