Tsemppiä kaikille ja pieni teksti mun elämästä osa 2

JoKuTyTtÖ Ikä: 13

Okei, halusin vaa jakaa tällasen ilouutisen kaikkien kanssa ja antaa tsemppiä niille, joille ei vielä ole näin tapahtunut.
Tämä mun ex toinen paras kaveri ja mä sovittiin meiän riita, vaikka oltiin oltu riidoissa varmaan 4 tai 5 kuukautta! Nyt menee taas hyvin, ja vaikka ei heti olla vielä ehkä ihan niin läheisiä kuin aikaisemmin, niin hyvin menee ja oon ilone, ja sekin on.
Haluun siis sanoo tän vaa kaikille: jos joudut riitoihin sulle tärkeän ihmisen kanssa, ni muista, että jos ette sovi tyyliin ikinä, (ja jos se ei johdu susta) ni se ihminen ei pidä sua oikeesti niin tärkeänä. Siis tietenkin voi olla hankalaa vain unohtaa ja antaa anteeks, mutta jos te oikeasti välitätte toisistanne, ni kyllä ne riidat selviää. Ja uusia kavereita tulee aina.
P.S Jos haluut lukea mun ekan tarinan, niin sen nimi on "Tsemppiä kaikille ja pieni teksti mun elämästä".
Uskokaa ystävyyteen, ja rakkauteen!

Kommentit

Aavikkokettu 03.01.2020 - 14:10

Moi kaikille ei käy noin onnelisesti ystävyydessä mun ex paras kaveri oli mulle ilkee ja se kiusas mua eikä koskaan puollustanu mua kun joku muu kiusas mua. Meillä oli joskus tosi kivaa, mutta meijän vanhemmatki oli riidoissa keskenään. Se oli osas syy siihen että mä sairastuin anoreksiaan. Yritin olla hyvä ystävä ja tukee sitä ja kuunnella sen huolia. Jaksoin sitä 3 vuotta. Mutta sitten sairastuin ja seinät kaatuu mun päälle. Ei olla enää kavereita koska yritin auttaa sitä nii kovasti että tein siitä lastensuojelu ilmoituksen. Se vihaa mua sen takia. Mutta musta tuntuu että se vihas mua jo sitä ennen. Anteeksi yritin pyytää, mutta se vaan sano et ei haluu enää olla mun kaveri.sain anteeksi mutta ei olla enää olla kavereita

JoKuTyTtö 12.12.2019 - 18:43

Olen tosi pahoillani sun puolesta. Toivon että sä saat / sulla on kavereita jotka oikeasti arvostaa sua. Ittelläni oli todella vaikeaa noiden muutaman kuukauden aikana, vaikka kyse olikin niin lyhyestä ajasta, se tuntui pitkälle ja aloin jo ajatella vähän itsetuhoisesti. Toivon sulle kaikkea hyvää ja tsemppiä!

Lisää uusi kommentti