Syrjitty

Syrjitty Ikä: 16

Eskarissa mua jo kiusattiin, syrjittiin ja lukittiin vessaan. 2017 vuonna, kaverit alko piilov****ileen, mm. Olin ruotsinkielestä erityisopetuksessa ja kaveri sano "olisimpa kans ruotsista erityisopetuksessa, oon niin paska".

8-luokka oli mun hirvein vuosi tähän mennessä.  Mua syrjittiin, aloin vahingoittaan itseäni ja toivoin kuolemaa joka päivä. Koulumotivaatio laski, saatoin viikonkin lintsata koulusta. Niin sanotut kaverit ei kyselly hirveesti mun perään et missä olin. Kaverit lähti mun ympäriltä pikkuhiljaa, olin muutenkin kamalan ujo ja arka niin en uskaltanut tutustua uusiin ihmisiin. Ahdistuskohtaukset myös alko näinä aikoina.

9-luokan alussa olin aina yksin, harvoin mulla oli seuraa. Myös mun yks sukulainen kiusas, haukku ja se laski mun itsetuntoa. Ainoo päivän pelastus oli ratsastus ja hevoset.

2019 keväällä pääsin kokonaan erityisluokalle enkä ollut kontaktissa kiusaajiin. Olo alko helpottumaan, mut se ei auttanut että instagramissakin jotkut tuli aukomaan mulle päätä. Oon nyt super kiitollinen, että peruskoulu loppui ja se kaikki paska mitä jouduin kestään, masennusoireet on myös kadonnet miltei kokonaan, hevosten ansiota!

Muistelen yhä niitä kamalia kouluaamuja, kun en päässyt sängystä ylös ja vaan itkin, en uskaltanut mennä kouluun, kun tiesin olevani yksin. Koulukuraattorikin oli mun kiusaajan puolella, joka oli mun paras kaveri miltei 9-vuotta. Nyt oon saanut uusia kavereita tallilta, jotka oikeesti välittää.

Kiitos jos jaksoit lukea loppuun, tsemppiä kaikille kiusatuille <3

Kommentit

Anonyymi 31.10.2019 - 03:10

Siis mä oon todella pahoillani että sulle on käyny näin kenenkään ei pitäis kokee tollasta paskaa mulle on nyt täs viime aikoina ollut saman tyyppinen tilannne ja en tiiä mitäs tässä nyt sit selviää että mullaki on ollu itsetuhoisia ajatuksia tosi paljon eikä mulla edes oo yhtäkään kaveria enkä tiiä mistä voisin saada mutta ei oikee löydy mistään mutta toivottavasti sulla nyt menee kaikki hyvin

Lisää uusi kommentti