Kävijäkysely 2022

Olemme kehittämässä Nuortenlinkkiä entistä paremmaksi. Vastaamalla nimettömään kyselyyn voi voittaa huikeita palkintoja. Vastaa kyselyyn täällä.

Mä ja mun ongelmat

Anonyymi Ikä: En halua kertoa

Oookei... Oon ihastunu yhteen poikaan, sit muhun on ihastunu yks poika josta en todellakaan tykkää. Koulu on alkanut surkeesti. Mikään ei tunnu miltään eikä mul oo enää kavereit. Kaiken lisäks oon läski. Enkä tarkota ny sellasta, et oon omasta mielestäni läski. Vaan siis ihan oikeesti. Oon meijän luokan painavin, mun maha on ku joku turvonnut paise ja mun naama näyttää ihan pallolta. Ja sen takii mul on sit huono itsetunto.

Mä oon meijän perheen musta lammas. Muut on niin hyvii kaikes. Pikkuveli tietää kaiken ja on uskomaton laulaja, iskä on luova ja joku maailman älykkäin ihminen, isosisko ajattelee kaiken hirveen laajasti, miettii aina muita ja on yhtä viisas ku isänsä, äiti on maailman mukavin ihminen ja pappi. Entäs mä? Mä oon ilkee, en tiiä mitään, ajattelen mustavalkoisesti, huonol taval herkkä ja luovaks mua ei kyl voi kutsuu. Siis mikä mua vaivaa?

Itken tosi usein. Nytkin, kun kirjotan tätä. Kaikki on vaa ihan pieles. Soitan, mut se ei toimi. Moti meni ja nyt teen sitä pakosta, ku se on kuitenki jo maksettu. Ens kesänä saan lopettaa. Muutenki opettaja on ihan surkee. Siis musiikin opettaja ja se joka opettaa koulussa. Eli molemmat.

Iskä ei suostu auttaa mua mun ongelmis. Niissä henkisessä. Se syyttää vaa murrosikää ja sivuuttaa kaiken. Asun jossain tuppukylässä, jossa ei oo ketään. Harrastan teatterii soittamisen lisäks. Rakastan teatterii, mut kaikki kehuu ain mun pikkuveljen siinä ja sanoo: "oisit niin hyvä näyttelee". Mulle ne ei sano siitä mitään.

Oon jotenki poikamainen. Tunnen kyl olevani silti tyttö. Tykkään poikien vaatteista enemmän ku tyttöjen. Esitän kokoajan. Kukaan ei tiiä et mul on ittetuntoni kaa ongelmiin, kukaan ei tiiä et mul ei oo kavereita, kukaan ei tiiä et en oo okei. Oon meijän luokan positiivisin henkilö. Tai niin ne luulee. Hymyillen ja nauran enemmän ku muut. Siis nytki mä vaan selitän jotain. Kukaan ei varmaan jaksa lukee tätä näin kauaa.

Heippa

Kommentit

Aavikkokettu 06.09.2019 - 15:46

Haudi harmi ku sulla on hankalaa ja juu aikuiset ei kyllä laittaa aina murrosiän piikkiin kaikki nuorten ongelmat:( Hae apua jos koet että tarvit jos et uskalla niin kirjoita sun paha olo päiväkirjaan mulle se ainakin auttaa. Ps mullakaan ei oo paljo kavereita... Koita jaksaa

Anonyymi 05.09.2019 - 21:47

Ymmärrän miltä susta tuntuu. Mun perheessä kaikki on tosi kauniita/komeita ja viisaita. Tunnen itteni myös niin tarpeettomaks. Mut kuule, et oo yksin. Oot täydellinen just tollasena, eikä pieni paino mitään haittaa. Oot just sellanen ku oot ja se riittää just sellasena. On varmasti paljon asioita missä oot hyvä, mutta sivuutat ne koska luulet löytäväs enemmän huonoa. Se ei oo kuitenkaan totta, kaikki on saman arvosia ja kauniita

Afox 05.09.2019 - 16:06

Ääh, voi harmi. Täydellisyys on oman pään sisäinen harhakäsitys.Itsestään on paljon vaikeempaa löytää hyvää kuin muista. Ihminen automaattisesti vertaa itseään. Älä esitä. Sä voit olla just se, joka olet. Aidot frendit jää,jos niitä ei ole, kyl sä ain jostain vertaistukee löydät. Sä selviit, VOIMIA

Lisää uusi kommentti