Etusivu » Tarinat » Lue tarinoita » Vuodelta » 2019 » Ihmisten ympäröimänä mutta silti yksin

Ihmisten ympäröimänä mutta silti yksin

Nimimerkki 
Ahdistunut
Ikä 
13

Mä alotin just 7 luokan ja mulla iski heti kamala ahistus. Vaikka ite koulu ei sinänsä ahista niin tuntuu, kun mun kaveripoukka joka on ollu tosi läheinen mulle, tuntuu kun se vaan hajois.  Mun kaverit ei enää tunnu samoilta ja mua ahistaa koska ei oo ketään kelle puhua näistä tunteista.

Jotenkin kaikki päivät on samaa ja harmaata. Joka päivä kun tuun koulusta en voi muuta kuin itkeä. Mikään ei tunnu enää oikeelta ja vaikka oonki puhunu tästä mun kavereille tuntuu ku niitä ei kiinnostais. Oon rikki sisältä joka päivä herään ja toivon että en olisi.

Mua pelottaa mitä mulle tapahtuu ihan vaan mun itteni vuoks. Joka päivä vaan ahdistaa ja ahistaa enemmän ja musta tuntuu kun mun pää räjähtäs.

+1
+16

Kommentit

Ahdistunut 23.08.2019 16:30

Kiitti kommentista! Oot ihana❤️haleja sinne myös! Smile

+1
+9
Anonyymi21.08.2019 22:12

heiii! Tiiän tasantarkkaan mistä puhut. Viime vuonna kun alotin kanssa 7 luokan mun kaveriporukka hajos ekan 2 viikon sisällä kun mun kaverit alko olee niitten luokkalaisten kaa. Vaik se nyt tuntuu tosi painavalta ja ahdistavalta niin lupaan sulle vuoden päästä sillä ei oo mitään väliä varmaan vaan katot taaksepäin ja mietin et stressasit ihan turhaan, mut voithan sä aina puhua niille ja laittaa viestiä jos ne haluis hengaa sun kaa vaikka jollain välkäl kyl ne ymmärtää. Kannattaa kyllä alkaa puhuu ja tutustaa uusiin ihmisiin ja uusiin luokkalaisiin. Mut zemppii oot ihan huikee! haleja sinne

+1
+10