Haluun vaa pois!

Lievästi masentunu Ikä: 14

No niin mulle todettiin 2018 talvena lievä masennus. Satutin itteeni ja kaikki oli huonosti. Kävin puhumassa siitä ammattilaisen kanssa ja näin. Perhe, frendi ja ittenikaa elämine oli ahistavaa ja kaikki oli pielessä. No sit koulun lopus kävin vikaa kertaa puhuu asioista ja kaikki oli ''hyvin''. No ehkäne jopa oliki vähä paremmi... Mut kesälomalla tuli sit elämään mukaan alkoholi ja tupakka. Ja vielä nyky pv niitä käytän.
Nyt 2019 talvel tuntu et ahdistus ja pahaolo vaa paheni ja kaikki meni sekasin. Välil ei vaa jaksais normi juttuja tehä. Nukun normaalii enemmän ja syön vähemmän. Yritän vältellä viitelyy koska en haluu petää yhtä mun frendii. Haluisin apuu mut en uskalla puhuu äitille koska se ei tykkää ideasta. Se oli sillonki 2018 asiaa vastaan. Faijjallekkaa ei voi puhuu koska alkoholisti ei ymmärää ja haluis huoltajuuden ittelleen. Mitä teen... en enää jaksa, pää levii käsiin!

Kommentit

Aavikkokettu 03.01.2020 - 14:17

Haluut pois mutta älä oo pelkuri käy kynsin hampain sun sairautta vastaan. Tiiän että pystyt siihen! Kukaan ei oo pelkuri etkä oo säkään. Kuuntele joku voima biisi sillo ku sun tekis mieli viillellä.

Apua! 19.12.2019 - 23:23

Mä en tiedä mitä tehdä mä viiltelin mun kättä ja kuulin jotai ääniä viime viikolla en uskalla kertoa kellekkää kun mulle suututtais kuitenki!

Anonyymi 05.12.2019 - 04:10

Nyt vähän stoppia. En tiiä onko lääkärit tehny väärän arvion vai onko sulla jotain tekemistä asian kanssa, mutta en kyllä ikinä ennen oo kuullu lievästä masennuksesta kellä ei oo elämänhalua?

Anonyymi 03.12.2019 - 11:01

Siis tää on järkyttävää et kaikki vanhemmat syyttää murrosikää ongelmista. Mun isän mielestä en tykkää hänestä koska oon tän ikänen vaik ihan sen oma vika se on...

Luota ittees 03.12.2019 - 09:01

Meet vaan rohkeesti koulun terkkarille psykologille. Varaat wilman kautta ajan tai vaikka vaan vaihdat ajatuksia. Vanhemmat ei aina heti hiffaa ihan vaan siks kun eivät tunne niitä oloja kuin sinä. Luota ittees ja kaikki järjestyy. Tsemppii

Lisää uusi kommentti