Ahistaa

No one Ikä: 14

Ahistaa olla minä. Miks mun pitää olla tässä kehossa ja mielessä? Vihaan itseäni ja kaikkea sitä mitä olen ja nään. Mitä muut näkee on vaan kuori, jota peittää kusipää. Oon ilkeä ja karkotan kaikki pois. En jaksaisi itkeä, mutta itken silti. En jaksaisi itkeä itseni takia sitä kuinka paska olen. En jaksaisi itkeä itseäni uneen. Olisinpa unessa aina. Se on ainoa paikka, jossa en koe tätä ahdistuneisuutta ja koko paskaa. Antakaa mun lähteä. Olisiko helpompaa karkottaa kaikki ympäriltä? Olisiko silloin helpompi lähteä ja jättää kaikki taakse.

Kommentit

Anonyymi 12.10.2022 - 22:27

Tunnen samoin. Musta tuntuu että oon vaan hyödytön kasa p*skaa, mut tsemppiä koita jaksaa vaikka sen on tosi hankalaa <3

Anonyymi 14.03.2019 - 14:47

Olen kokenut tuon saman ''nukkuminen on parasta'' ajan. Myöhemmin diagnoosina tuli PTSD ja vakava masennus. Terapia auttoi pois noista. Tuntuu että olen seitsemän vuoden aikana itkenyt valtamerellisen kyyneleitä. Mutta kaikki tuo on saanu mut huomaamaan että olen miljoona kertaa parempi tyyppi kuin monet muut, koska uskallan olla mitä olen. Oli aikoja millon en voinut edes kuvitella että voisin taas olla tyytyväinen itseeni ja elämääni. Mutta tässä olen. Uskon että sinäkin saat vielä nauttia hyvästä olosta.

Anonyymi 13.03.2019 - 22:43

Mä tunnen ihan samoin. Mutta mulla on ollut myös, masennus, syömishäiriö ja bulimia...

olli 11.03.2019 - 16:52

mullaki o tota samaa. en hyväksy itteäni missään muodossa tai missään tapauksessa.

Anonyymi 11.03.2019 - 16:52

Minkätakia nuoret ”flexaa” mielenterveyshäiriöillään, auttaako sääli näihin, haluaisin neuvoja?

Lisää uusi kommentti