Etusivu » Tarinat » Lue tarinoita » Vuodelta » 2019 » Ahdistusta ja masennusta

Ahdistusta ja masennusta

Nimimerkki 
Ahdistaa
Ikä 
13

Oon ollu pirteä 13v poika. Kesällä mul alko masennus huomasin sen ku kaveri sano et syö jtn, sanoin että en jaksa ja en ollu syöny 15h mitään. Sit se sano et se saattaa johtuu masennuksesta kävin testeissä ja todettii keski vaikea masennus, siitä se sit lähtikin.

Koulussa alettii kiusataa a ja syrjitää koska oon erillainen ja masentunu nii se on ns helppoo. Aloin viiltelee lopetin hetkeks ja alotin uudestaan ja terapia alkoi yritin itsemurhaa, en onnistunu. Jouduin osastolle 1kk.

Sen jälkee pääsin kotii äiti oli aivan paskan se lopetti työt ja koulun mun takia. Siitä tuli huono oma tunto lopetin syömisen 3 viikoks jouduin taas 2 viikoks osastolle. Jäin jälkee muista koulussa ja pääsin pien luokalle ja nyt ollaan tässä ja eletään paskaa elämää.

Kerroin nyt mun tarinan.

+1
+51

Kommentit

Anonyymi02.12.2019 22:05

Koita saada psykoterapiasta kaikki irti! 13 on hankala ikä. Älä sitä koulua stressaa, ne asiat saa aina jotenki hoidettua. Keskity paranemiseen ja perhekeskeiseen elämään. Päivä kerrallaan nii että jaksaa. Äläkä sinä hyvä ihminen koita tappaa itseäsi. Vastoinkäymisiä on ja tulee aina olemaan, niihin pitää vaan yrittää suhtautua niin, että ne kuuluu elämään. Jossain vaiheessa ne tuntuu yleensä itsestäki aika pieniltä, kun tarpeeksi aikaa on kulunu. En yritä siis vähätellä ongelmiasi, vaan muistuttaa, että niitä voi koittaa katsoa toisella tavalla. Jaksamisia sinulle ja perheellesi!

+1
+33