Yksinäinen

Yksinäinen poika Ikä: 17

Tere. Kirjoitan ensimäistä kertaa tänne, niin tää saattaa olla köykänen minun osalta, joten pahoittelut.

Olen tosiaan 17-vuotias poika, joka tuntee itsensä lähes päivittäin yksinäiseksi. Minua myös välillä ahdistaa vähäsen uudet tilanteet ja vähäsen sosiaaliset tilanteet. Eikö, että välillä on hyvä astua oman mukavuusalueen ulkopuolelle?

Tää yksinäisyys alkoi jossakin viidennen luokan aikoihin. Partion kautta olen kyllä saanut kavereita, mutta en ole pitänyt yhteyttä heihin pitkään aikaan missään. Ja partion kauttakin olen lähinnä selvinnyt tähän päivään asti, kun en ole tuntenut itseäni yksinäiseksi. Minulla on kyllä yksi ystävä, jonka kanssa voisin jutustella, mutta hän on eri paikkakunnalla, kuin minä.

Luonteeni on usein aika hiljainen ja ujo. Mutta, kun tunne ihmisen/ihmisiä/porukan, niin olen aika mukaan menevä. (ja näiten ihmisen/ihmiset/porukat, niitten kanssa olen aika harvoin tekemisissä) Haluaisin vain uusia ystäviä joiden kanssa voisin jutustella kaikesta, josta vaan keksitään.

Kommentit

Yksinäinen poika 10.07.2018 - 05:37

Se henkilö joka pisti kommenteihin seuraavalaisen otsikon: "tuleva ystäväsi?". Pyytisin sinua ottamaan yhteyttä skypessä semmoselle nimimerkille, kuin Pekoni4. Ja profiili-kuvassa on partioon liittyvää settiä :)

tuleva ystäväsi? 07.07.2018 - 19:19

Moikka, mie voin iha ilma mitää koiraa haudattuna jutella siu kans ja tutustuu paremmi jos haluat. :) Oon 1996 syntynyt nainen.

yksinäinen susi 05.06.2018 - 23:48

Moi, oon ite 15 v tyttö ja tiiän täsmälleen mist puhut. Itellä kans tollee et jos tunnen ihmisen/porukan pölötän vaikka mistä mut jos en tunne ihmistä tai ketää porukasta vetäydyn niin hiljaseks et kaikki luulee et tyyliin lähin.(nii on oikeest käyny pari kertaa xd). En vaa tiiää onhan se aika luonnollista joo koska oon aina ollu hiljane ja ujo, mut haluisin tutustuu uusiin ihmisiin mut se on aik hankalaa ku en ikin tiiä mitä sanois ja tuntuu et jos sanon jotai nii se on heti jotai tyhmää ja annan vääränlaisen kuvan ittestäni (joo oon ain ollu se joka välittää muitte mielpiteist). Joo kommentoin koska toi kuulosti nii mult ja on ”kiva” kuulla etten ole ainoa jolla sama juttu. Mut tsemppiä sulle ja toivottavasti saat enemmä aikaa nähä nyt kesällä sun frendiäs ja tutustut vaikka uusiin ihmisiin sun paikkakunnal. Jospa mäki tänä kesän ja nyt tänä vuon rohkenesin avaamaan suuni.
Tsemppiä sulle ja hyvää kesää!:D

Lisää uusi kommentti