Etusivu » Tarinat » Lue tarinoita » Vuodelta » 2018 » "Vitun trans*!!"

"Vitun trans*!!"

Nimimerkki 
Aesthethicc
Ikä 
13

Iha aluks halun sanoo sen, että oon sukupuolijoustava, vaikka oon biologisesti tyttö. (Ja jos joku ei tiiä mikä on sukupuolijoustava nii se on sellasta, et voin ite päättää millon oon tyttö, poika tai joku muu).

Sillonku haluun olla poika mä pukeudun sen mukasesti. Mut heti ku astun kouluu niis vaatteis mun luokkalaiset pojat alkaa et "Hei tuolta tulee ny toi sukupuoleton! Oi se pukeutuu pojaks!! Oot kyllä aika paska trans**s!" Ja se kirjaimellisesti on paskin tunne ikinä. Joskus ne on mukavia sillonku pukeudun ns. "tyttömäisesti" ja sillo heitetää läppää.

Joskus meidät jaetaan tyttöjen ja poikien jonoon koulus ja sit alkaa taas "ei se oo tyttö eikä poika, se on sukupuolijoustava!". Ja ne sanoo sen pilkallisella äänellä. Sit ku meen tyttöjen jonoon nii sit alkaa "mut etkö sä ollu poika?!" Ja niinku ÖHXZTLFFK MINÄ olen se kuka haluan. MINÄ olen se kuka päättää mikä sukupuoli mä olen. MINULLA on oikeus olla se kuka haluan. MINULLA ei ole MITÄÄN vikaa päässä, jos haluan olla viisi päivää poika. EIKÄ minulla ole mitään vikaa päässä, jos huudan luokan pojilleni "turpa kiinni antakaa mun olla se kuka haluan".

Joskus mä vaa haluaisin kuolla ja kattoa miten ne reagois mun kuolemaan. Ja siis kyllä, mä haluan kuolla koko ajan. Se on iha normaalia päivärutiinia mulle..
 

+1
+100

Kommentit

Lisää uusi kommentti

Plain text

  • HTML-merkit ovat kiellettyjä.
  • Textual smiley will be replaced with graphical ones.
  • Www-osoitteet ja email-osoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.