Kävijäkysely 2022

Olemme kehittämässä Nuortenlinkkiä entistä paremmaksi. Vastaamalla nimettömään kyselyyn voi voittaa huikeita palkintoja. Vastaa kyselyyn täällä.

Viiltely

sad girl Ikä: 13

Mua pelottaa, et sorrun viiltelyyn. Mun elämä on vaan nii tyhjää ja turhaa. Haluisin vain taas juoda itteni kännii ja unohtaa kaiken pahan fiiliksen. Olla ilonen ainakin hetki.

Kiva jos jaksoit lukee mun turhaa valitust. Toivottavasti just sulla oli hyvä päivä :)

Kommentit

🤗 14.04.2020 - 12:44

Hei ! 🤗
Onpa tosi kurjaa.
Kerro asiasta rohkeasti jollekin luotettavalle aikuiselle.
Vanhemmille, koulukuraattorille, koulupsykologille, kouluterveydenhoitajalle, tai laita viestiä Nuortenlinkin nettineuvontaan tai Verkkovinkkikseen tai mene juttelemaan Sekasin-chattiin tai soita Lasten ja Nuorten puhelimeen.
Laitan linkit niihin.
https://nuortenlinkki.fi/nettineuvonta/kirjoita-kysymys
https://www.verkkovinkkis.fi/kysymykset/kysy/1
https://sekasin247.fi/fullpage/sekasin-2/
https://www.nuortennetti.fi/apua-ja-tukea/ (tossa on muutakin apuajuttua kuin Lasten ja Nuorten puhelin)
Toivottavasti saat apua.
Tsemppiä ! 🤗

Nuortenlinkki 23.03.2020 - 11:10

Moikka,
laittaisitko meille viestiä Nuortenlinkin nettineuvontaan? Neuvonnassa voi jutella luotettavan aikuisen kanssa masennuksen ja ahdistuksen tunteista ja miettiä yhdessä miten niitä voisi helpottaa ja mikä auttaisi viilelyyn. Saat laitettua neuvontaan viestiä tästä. 
Kuulostaa siltä, että syyllistät itseäsi paljon. Olisi tärkeää, että puhut aikuisen kanssa siitä miltä sinusta tuntuu. Pahan olon kanssa ei pidä jäädä yksin. Jos puhuminen tuntuu vaikealta kasvotusten niin laitathan viestiä, kaikki kääntyy kyllä vielä paremmaksi

sad girl 29.07.2018 - 21:16

En tiiä kuinka moni lukee näit kommentteja mut joo, siis alotin viiltelyn. Vaikka ajattelen "it's not big deal" nii silti ehkä se on totta et joka viilto vie syvemmälle. Yks päivä mulle tuli semmonen olo et nyt mun on pakko viillellä lisää nii se tuntu siltä et olisiin koukus siihen kipuun. Ei ne mun viillot niin syviä tai isoja oo mutta mmh. Kun mä viiltelen niin mun on vaan pakko saada sieltä viillost tulee paljo verta ja ajattelin et tää ei oo tarpeeks syvä ja olin pettyny tavallaan itteeni et ne ei ollu tarpeeks syviä. Ja just tälläkin hetkel mun tekee mieli viillellä itteeni ja nähä sitä verta ja tiedostaa et mä oon rikki samalla kun nään sen viillon.

Demo 25.07.2018 - 18:53

❤❤

Anonyymi 24.07.2018 - 23:19

Hei, löysin tän sivuston ja haluun edes yrittää auttaa muita kun itsellä huono tilanne myös:( mutta ajattele asioita jotka saa sut aidosti hymyilemään. Itsellä epäaito hymy on työstettävänä ja siitä haluan eroon. En halua esittää että on kivaa vaan haluan kokea ilon aidosti:) känniin juominen ei auta kauaa ja paha olo tulee takaisin joten älä tee sitä... viiltelyssä sama juttu. Ja mul oli hyvä päivä mut ilta meni tosi huonosti

Lisää uusi kommentti