Tiedätkö tunteen...

Surullinen Ikä: 12

...kun luokalle saapuu uusi tyttö, ja olette heti kavereita, mutta seuraavana vuonna hän ystävystyy toisen kaverisi kanssa, ja käyttäytyy kuin olisit ilmaa? Tai kun sen jälkeen tulee vielä uusi tyttö, joka vie kaikki sun kaverit, ja kaiken muun mistä välität? Jonka jälkeen alat ahdistumaan ja olet surkea sosiaalisissa tilanteissa? Katsot itseäsi peilistä ja ajattelet: *Hyi kuinka ruma! Toi on idiootti!* ? Huudat ja revit hiuksiasi yksin samalla, kun itket suruasi kaikesta mahdollisesta? Minä tiedän. "Kuolevainen" Laulu kertoo hyvinkin siitä mitä tunnen. Jos kuuntelet sen, minun ei tarvitse enää kirjoittaa tästä.

Kommentit

WL 14.12.2019 - 18:46

Hei!
Minä pelasin yhden tuommoisen pelin. Oma mielipide nuista peleistä on että ne on aika tylsiä.

Anonyymi 20.11.2018 - 21:59

Samaistun niin paljon! Minulla oli niin, että minulla oli yksi kaveri ja löysin myöhemmin toisen. Halusin, että oltais kaikki kolmestaan ja halusin että ne ystävystyisivät, koska ne ei yleensä tykänny olla toistensa kanssa. Sitten he kuitenkin ystävystyivät ja minä jäin sivuun. Nyt minulla ei ole enää kavereita ja nuo kaksi kiusaa mua.

? 22.05.2018 - 18:41

Ymmärrän täysin olin 5 luokalla tosi paljon yksin kun uusi tyttö tuli ja vei kaikki kaverit nykyään oon myös sen uuden tytön kanssa ja muitten kavereiden kanssa mutta Toivottavasti löydät pian uusia ksvereita kaikkea hyvää ja onnellista jatkoa ?

Lisää uusi kommentti