Kävijäkysely 2022

Olemme kehittämässä Nuortenlinkkiä entistä paremmaksi. Vastaamalla nimettömään kyselyyn voi voittaa huikeita palkintoja. Vastaa kyselyyn täällä.

Se joka pilasi elämäni

Demo Ikä: 13

Mun äidin paraskaveri tuli kateelliseks, kun äiti sai mut ja se on tehnyt musta mm. perättömiä lastensuojeluilmoituksia, huom. perättömiä. Lastensuojeluilmoituksessa sanottiin, että kävelen surullisen näköisenä. Siis mitä? Pitääkö mun kävellä tuolla maailmalla suupielet korvissa, vaikka ois kuinka paska päivä. Väitän, että 99% ihmisistä, jotka kävelee sua vastaan, ei näytä iloisilta!

Äiti on hakenut mun elämän aikana 2 lähestymiskieltoa sille. Se toinen on loppu ja se suojasi mua. Sillon, kun se ensimmäinen lähestymiskielto oli vielä päällä, hän soitteli äitin kavereille ja mummilleni.  Vaikka se lähestymiskielto on loppu ei ole nyt soitellut. Onko kuollu tai muuta, en tiedä. Isäni pyöri samoissa baareissa sen kanssa niin kyllä tietäisin, mutta mun isä muutti, joten sitä ei saada varmaan koskaan tietää.

Nyt asiat on hyvin, kunnes taas ilmoittaa itsestään. Pelkään pahinta :(

Kommentit

Anonyymi 27.07.2019 - 03:32

Tää on jo pari kk vanha thread, mutta näin tiedoksi; Perättömästä lastensuojeluilmoituksesta voi haastaa toisen oikeuteen, ja jos näitä on ollut enemmänkin, niin kyseessähän on sitten ihan open-and-shut case oikeudessa.

Kannattaa kusta sen akan muroihin. Ota vinkki vastaan ihmiseltä, joka on joutunut vänkäämään tämäntyyppisten paskan kanssa useamman vuotta putkeen.

Anonyymi 19.04.2019 - 22:17

Olen vanhempi mies. Satuin vaan tälle palstalle kun googlasin omasta huolenaiheestani, yksinäisyydestä.
Voi että miten maailmassa pitää olla ilkeitä ihmisiä. Aiheettomilla lastensuojeluilmoituksilla tehdään varmasti paljon pahaa. Itse olen isänä joutunut karvaasti vääryyttä syyttömänä kokemaan.
Olen pahoillani Sinun puolestasi enkä osaa oikein mitään kirjoittaa. Kannattaa puhua asiasta luotettavalle ihmiselle tai mennä rohkeasti ammattiauttajan puheille.
Olet tosi arvokas ja tärkeä.

Lisää uusi kommentti