Paha olla

uni00 Ikä: 14

Oon 14v. tyttö Tampereelta. Muutettiin tänne 1,5vuotta sitten ja oon saanu monta hyvää kaveria, mut silti mulla on jotenki tosi paha olla. Oon vähän ehkä isompikokoinen kuin aika moni muu meidän luokan tyttö, myös pituuden suhteen, joten siitähän on sitten tullut pojilta huutelua ja vinoja katseita tytöiltäkin.

Oon viillellyt monesti, mut vaan kerran on tullu onneks verta. Mulla on tosi kiva perhe ja kivoja kavereita, mutta silti en vaan oo pystyny puhuu kellekkää mun olosta. Nyt äiti varas mulle koulupsykologille ajan keväälle, mutta sekin on vaa stressin ja päänsäryn takia. Toivottavasti voisin siellä sitten jotenki puhuu edes vähän tästä.

En tiiä olisinko enää ees tässä ilman Mikael Gabrielia ja sen ihanaa musiikkia sekä tottakai ilman kavereita. Joten suuret kiitokset Miklulle! Ei mul vieläkään oo kaikki hyvin, mut en ainakaa viiltele niin syviä haavoja ja pystyn välillä kans nauttia asioista.

Tsemppiä kaikille! <3

Kommentit

miklu fani 29.12.2018 - 01:45

itellänikin on välillä paha olla ja oon kans ollu itsetuhoinen, mutta muakin on auttanut just nimenomaan mikael gabrielin musiikki. kaikkee hyvää ja tsemppiä sulle<3

Lisää uusi kommentti