Etusivu » Tarinat » Lue tarinoita » Vuodelta » 2018 » Olen yksinäinen

Olen yksinäinen

Nimimerkki 
Yksinäinen
Ikä 
14

Hei! Olen kohta 14-vuotias tyttö ja kärsin koko seitsemännen luokan syrjäytymisestä. En ole koskaan ollut kiusaamisen kohde ja minulla on ollut ennen luokallani kavereita, mutta he vaihtoivat koulua ja jäin itse ihan yksin.

Minulla on toisessa koulussa paras ystäväni, joka on ollut minulle ihan älyttömän tärkeä jo monta vuotta. Hän auttaa, tukee ja kuuntelee joka asiassa ja hetkessä. Hän on kuitenkin muuttamassa aivan pian parinkymmenen kilometrin päähän ja pelkään sen olevan ystävyytemme loppu.

Puhumme aina, että pitäisimme yhteyttä ja olisimme kahdestaan aina, kun voimme, mutta silti. Hän on kuitenkin ainoa ystäväni 😭.

Olen aina ollut todella ujo persoona ja en oikein uskalla mennä puhumaan muille. Luokallani kaikki muut ovat sellaisia joiden kanssa en halua olla. Vihaan itse päihteitä yli kaiken, ne ovat mielestäni maailman inhottavimpia asioita ja minulla ei (ainakaan vielä) ole mitään mielenterveys ongelmia.

Toivon, että luokalleni tulisi ensi vuonna uusia tyttöjä joiden kanssa voisin ystävystyä ja olen aloittamassa uuden harrastuksen josta toivon saavani kavereita. Kiitos paljon, jos jaksoit lukea tänne asti ja jos kellään on yhtään kokemusta niin toivoisin, että voisi laittaa kommenttia.

+1
+119

Kommentit

Yksinäinen ihminen 02.07.2018 22:49

Moi. Samaistun todella hyvin sinuun sillä minäkin kärsin samoista asioista kuten ujoisuus. Ja itsekään en tykkää päihteistä. Ja kannattaa kokeilla myös semmosta harrastusta, kuin partio (jos et ole kokeilut tai aloittamassa sitä) ja mennä rohkeasti mukaan. Voin luvatta, että tutustut uusiin ihmisiin siellä. Ainakin kannattaa kokeilla, koska olen aivan koukussa siihen harrastukseen😅. Ja jos haluat jutella partiosta lisää tai muuten vain tutustua uuteen ihmiseen, niin voit pistää Instagramssa pyyntöä (lonely_wolf9). Kunhan muistat mainita tästä kommentista, niin koitan muistaa asian... Mutta kumminkin voimia sinulle ja myöskin uudelle harrastuksellesi!

+1
+118
Anonyymi02.07.2018 13:26

moi mulla on sama juttu

+1
+117
Anonyymi29.06.2018 22:23

Tsemppiä uuden harrastuksen aloittamiseen tulet varmasti saamaan kavereita sieltä. Pysy vahvana,

+1
+108