Etusivu » Tarinat » Lue tarinoita » Vuodelta » 2018 » Näin mä jäin kiinni päihteistä

Näin mä jäin kiinni päihteistä

Nimimerkki 
Tyttö
Ikä 
12

Olen 12.v tyttö joka jäi kiinni päihteistä. Nyt kerron mitä tapahtui. Eli kaikki alkoi kun olin koulussa ja toinen mun kavereista kysyi että kokeillaanko jotain päihteitä joita me saataisiin hommattua. Noh mä tietenkin lähin tähän mukaan ja menin viikonloppuna yöksi niille. Mun kaveri kertoo että hänellä on tupakkaa ja Lonkeroa. Olin ihan innoissani ja sanoin että voitaisiin mennä illemmalla keskustaan testaamaan niitä. Siinä kului pari tuntia ja kello oli 9.00 me suunnattiin kirjaston eteen johon kutsuttiin meidän toinen kaverimme joka oli poika. No me sitten alettiin polttaa ja juomaan siinä kunnes poika vaihtaa aiheen vapeen. Hän sanoo että hänen isoveljillä on energiajuoman makuisia nesteitä vapeen ja kysyy että onko meillä vapea. Sanoin että voin tuoda mun vanhempien Vapen maanantaina kouluun. Kaikki oli innoissaan ja jatkettiin iltaa. Aamulla menin sitten kotiin ja sovittiin maanataista puhelussa.

Maanantaina olin varastanut vanhempieni vapen ja vein sen kouluun noh ennen koulua sitä sitten tuli polteltua ja vähän koulun jälkeenkin. Tätä jatkui parisen viikkoa kunnes sain jälki-istuntoa koulusta poistumisesta välitunnin aikana. Noh menin kotiin ja kerroin siitä äiti ei ollut kovin ilonen tämän suhteen ja otti kännykkäni pariksi päiväksi pois. Äitini oli lukenut viestini ja pyysi minut puhutteluun. Olin jäänyt kiinni päihteistä.

Olin pettynyt itseeni. Huusin, itkin ja olin toivoton ja masentunut. Äitini kertoi rangaistuksesta ja se oli pahin ikinä saamani rangaistus. Minulta otettiin kännykkä pois kuukausiksi ja en saanut mennä kavereilleni ennen kesälomaa. Olin niin masentunut että suunnittelin itsemurhaa. Parin päivän päästä kuitenkin rauhoituin ja lupasin itselleni etten ikinä enää käyttäisi mitään päihteitä. Tässä oli minun tarinani päihteistäni. Minun rangaistukseni on jo melkein loppu vielä pari kuukautta. Vaikka tämä onkin rangaistus niin tuntuu ihan hyvältä välillä olla ilman kännykkää. Toivon ettei kukaan teistä ala käyttämään päihteitä. :)

+1
+183

Kommentit

Lmao29.08.2018 23:12

"Masennuin ku en saanu käyttää kännykkää"

+1
+79
Spark19.03.2018 16:17

Harmi että juoduit kokeen tällasta, mutta kiinni jääminen oli varmaan hyvä asiakin siinä mielessä että tajusit ettei päihteitä kannata käyttää. Hyvä ku kerroit sun kokemuksesi!

+1
+177