Miks kukaan ei kuuntele

Kiusattu Ikä: 12

Oon siis 6.lk tyttö. Mun luokalla on yks Ella (muutettu), se alko kiusaamaan mua jo 2. lk.. Kaikki alko siis 2. lk kun Ella haukku mua rumaksi ja potki.

Sillon se ei ollu nii kauheeta ja en ottanu itteeni kaikkea. No 4. lk s e  alkomuuttua pahemmaksi. Ella levitti musta kauheita juoruja, että mä olisin LYÖNYT JA HAKANNUT häntä ja paljon kaikkea muuta! No sitten tietysti mulle
tuli siitä kauhea soppa ja opet eivät uskoneet minua, että Ella oli kiusannu t. No sitten opeille selvisi totuus ja he pyytelivät paljon anteeksi.

Kiusaaminen loppui puoleksi vuodeksi. Sitten se painajainen jatk ui . 5.  luokalla Ella taas kokeili samantyyppistä kikkaa kavereilleni ja he uskoivat ja mulla ei ollut kavereita sitten. Mietin monesti viiltelyä, mutta en pystynyt siihen, onneksi. Sitten parin kuukauden päästä vanha ystäväni tuli pyytämään anteeksi kun uskoi ja lopulta sain ystäväni takaisin ja Ella jäi yksin.

Sitten Ella halusi kostaa kun kaikki tiesivätmitä hän oli tehnyt... Ella alkoi taas kiusata minua. Samoihin aikoihinkeväällä tuli meidän luokalle poika, joka alkoi kiusata minua leikillä ihan pienesti eikä siitä minun olisi pitänyt suuttua. Mutta kumminkin minä sitten suutuin ja potkaisin sitä jalkaan täysiä. Olin todella, todella, todella pahoillani siitä enkä tiennyt miksi olin niin kamala ?. Minä olin kai liian väsynyt tästä kaikesta ja olin ihan hermorauniona.

Nyt 6. luokalla ei ole ollut kuin ihan hitusen pientä säätöä, mutta ei yhtään mitään niin pahaa kuin aikaisemmin. Mutta nyt mulla on perhehuolia. Syksyllä ensinnäkin pikkuveljeni pyörtyi ja oli teho-osatolla viikon. Se oli todella rankkaa aikaa. Nyt olen joka ikinen päivä itkenyt, koska äiti ei ymmärrä minua. Pikkuveljeni kiusaa minua jatkuvasti enkä jaksa sitä enää.

Oikeesti kaikki varmaa aattelee että ei se nyt niin pahaa voi olla. No se on. En vain kestä sitä ja joskus saatan alkaa huutaa. Tässä esimerkki siitä miksi en jaksa äitiä: pikkuveljeni kuuntelee täysiä YouTube-videota olkkarissa kun yritän katsoa suomenkielistä ohjelmaa. Huudan hänelle ja sen takia äitini suuttuu minulle. Hän sanoo näin: kuka tahansa saa pitää ääntä yleisissä tiloissa. Kun olen lähdössä ruokapöydässä huomaan kun pikkuveljeni kiusaa pikkusiskoni ja sanon hänelle että lopeta. Äitini sitten huutaa minulle että haluaa syödä ruokaansa rauhassa ja että meidän täytyy mennä omiin huoneisiimme. Minä en edes huutanut ja mut passitetaan huoneeseen ?.

En jaksa tätä hän on aina pikkuveljeni puolella kaikessa. En jaksa jokapäivästä pikkuveljeni kiusausta enää joten menin sitten ystävälleni koulun jälkeen enkä muistanut ilmoittaa äitilleni. Kun sitten tulen kotiin, niin hän alkaa huutaa siitä että pitäisi aina ilmoittaa kun lähtee jonnekin ja olin vahingossa unohtanut sen ja se ärsyttävä poika oli taas härnännyt koulussa joten en juuri jaksanut kuunnella äitini huutamista, joten menin nukkumaan.

Toivottavasti tää jotenkin autto mun oloo. Mulla on vaa nii kauhee olo kun Ellakin huutelee että olen lellikki, vaikka satun olemaan vain suht hyvä koulussa eikä ope todellakaan lellittele minua. Onneksi minulla on kummiskin
ystäväni jotka tietävät minkälainen Ella on. Kummiskin joka päivä koulun jälkeen alkaa stressata jostain syystä. Ja tähän loppuun vieläsanon että mulla ei ole ikinä diagnosoitu mitään masennusta jne.

Kommentit

Random 29.06.2018 - 10:44

Voi ei! Kuulostaa ikävältä! Kannattaa puhua vaikka koulupsykologille he osaavat varmasti auttaa! Koita pärjätä!

Lisää uusi kommentti