Masennuksen tuoma muutos

Masentunut Ikä: 13

Jos oot tullu lukeen mun tarinaa niin varotan valmiiks,tää on aika sekava ja monimutkainen! No aloitetaan kesästä kun olin siirtymässä yläasteelle. Ennen koulujen alkua mua alettiin kiusata, huudeltiin kaikkea jos menin jossain, haukuttiin ja uhkailtiin...Yläaste alkoi ja nopeasti aloin oleen hiukan erilaisissa porukoissa. Mua alettiin sit kiusata ja uhkailtiin, käskettiin tappaa itteni ja kaikkee käsittämätöntä..

Suurinpiirtein niihin aikoihin ku kiusaaminen alko aloitin myös viiltelemisen ja itteni satuttamisen,itkin joka ilta ja pidin itteäni syynä tähän. Kiusaaminen jatkui ja mun tilanne paheni..En jaksanut enää,yritin itsemurhaa. Se nyt ei ollut minkään kunnon yritys,onneks! Kiusaamista saatiin hidastettua kaiken maailman juttujen jälkeen ..mutta mun tilanne vain paheni, viiltely lisääntyi.

En kestänyt päivääkään ilman viiltelyä..paljon itsetuhoisia ajatuksia jotka piinasivat. En yksinkertasesti jaksanut. Mun kavereiden lähes pakottamana sain kerrottua vanhemmille asiasta. Pääsin puhumaan asioista ja mulle sanottiin "Sulla on masennus." Nyt oottelen uusia aikoja ,jos saisin apua ja asiat muuttuisi parempaan..Mun tilanne on tällä hetkellä paha,en jaksa,en halua,en pysty..

Kommentit

Joku 02.01.2018 - 23:16

Hyvin kirjoitettu tarina,voimia!

Lisää uusi kommentti