Kiusaaminen

Kiusattu Ikä: 13

Moikka! Oon kolmetoistavuotias poika, jota kiusataan todella paljon. Olen monta kertaa miettinnyt, että ketä kiinnostais, jos vain tappaisin itseni.
 

Kommentit

Ystävä 05.01.2019 - 20:39

Kaikki kääntyy vielä hyväksi, usko pois. Jaksa käydä koulua, keskity siihen. Myöhemmin elämässä asiat ovat asettuneet kohdallaeen ja kiusaajat joutuvat itse maksamaan omasta käytöksestään. Kaveriasetelmat voivat muuttua jo huomenna,koskaan ei tiedä elämään etukäteen, tärkeintä on toimia itse oikein. Kiusaajien omatuntoa voi kolkuttaa, jos ei nyt niin myöhemmin elämässä kun tajuavat minkälaisia ovat olleet. Älä menetä itsetuntoasi, vika ei ole sinussa. Olet todennäköisesti ihan hyvä ja fiksu poika, kiusaajat sitä eivät ole ja se saattaa niitä vaivata, Olisiko sinulla joku aikuinen jolle voisit puhua tai voisitko ystävystyä jonkun uuden kaverin kanssa...tai jokin harrastus mistä saisit kaverin... älä kuitenkaan anna periksi. Voimia sinulle rakas ystävä! aurinko paistaa vielä elämääsi.

Mävaan 04.11.2018 - 19:20

Tosi kurjaa et sua kiusataan :(
Mä toivon et ne kiusaajat ymmärtäis lopettaa. Älä tee itsemurhaa, se ei oo ratkasu.
Mä oon 110% varma et joku jää ikävöimään sua❤️
Haluutko tulla juttelee vaik instagramissa?

:) 24.09.2018 - 08:21

Moikka! haluutko tulla juttelemaan jossain?

Tuuli Nuortenlinkistä 29.08.2018 - 12:36

Moi kiusattu ja kiitos, että jaoit sun tarinan täällä!

Oon pahoillani, että joudut kokemaan kiusaamista koulussa! Tiedäthän, että kiusaaminen ei ole sun syy ja sä et ole tehnyt mitään väärää!

Vaikka tilanne nyt tuntuu raskaalta ja ehkä loputtomalta, asia ei tule olemaan ikuisesti näin. Asiat muuttuu, sä muutut ja kiusaajatkin kasvaa ja aikuistuu. Usein kiusaajilla voi olla omia ongelmia, joiden taakkaa he siirtävät kiusaamalla toisiin. Tää ei tietenkään tarkoita, että kiusaaminen olisi sallittua tai hyväksyttävää. Koulun tulisi olla turvallinen ja mukava paikka jokaiselle.

Oothan puhunut vanhemmillesi ja opettajallesi kiusaamisesta? Aikuisten tehtävä on hoitaa tilanne niin, ettei sun tartteis siitä huolehtia. Jos vanhemmille tai opettajalle puhuminen tuntuu hankalalta, voit käydä juttelemassa tilanteesta esim. koulukuraattorin kanssa. Hän on paikalla just siksi, että hänen kanssaan voi halutessaan käydä luottamuksellisesti juttelemassa mieltä painavista asioista.

Muista, että oot tärkeä ja hieno tyyppi just omana itsenäsi! 
 

Lisää uusi kommentti