Kaunis tyttö

Kiva ku ollaa samassa porukassa Ikä: 13

Moi. Oon 2005 syntynyt 13-vuotias poika. Oon kusessa yhteen tositosi hyvännäköseen, hauskaan ja oikeesti mukavaan tyttöön. Vaikka mulla oliski mahollisuuksii siihe, ni häneen on tosi moni muu myös ihastunu. Hänen kaverinsa sano, että kannattaa yrittää, mutta ongelma on se, että olemme samassa kaveriporukassa, jossa on n. 15 tyyppii. Ja ne on mun parhaita kavereita ja jos se ei sit tykkääkkää musta ni siitä tulee tosi kiusallista. En kuitenkaa haluu lähtee porukasta mihinkää, koska siellä on tosi hyviä tyyppejä. Ni mitä pitäis tehä. Tää on joo tämmöst yläaste säätöö ja ehkä vähän cringe mut oikeesti tarviin apuu.

Kommentit

Anonyymi 05.01.2019 - 03:57

Sun pitää saaha se tyttö ihastuu suhun :) Et niiku oo sen kaa ja sen lähel nemmä ja puhu sille enemmä ja rupee vaik snäpis puhuu ja jotai sillee et se ihastuu suhu ja sanoo ”mä taidan olla ihastunu suhu..” sit oot vaa sillee ”aa joo aijjaa en mä sitä ainakaa yrittäny tän 5 vuoden aikana ?”

Anonyymi 04.01.2019 - 10:08

Sun kannattaa alkaa jutella enemmän sille tytölle jne ja sit kattoo että keretooko tunteistaan vai ei

Anonyymi 12.12.2018 - 19:14

En tiedä toimiiko tää pojille alkuunkaan, mut jos uskallusta on niin voisit yrittää puhua asiasta kavereittes kaa. Se toimii useassa jutussa.
Tää nyt oli vaan tämmönen mikä ekana tuli mieleen en tiiä sopiiko tää sun tilanteeseen ollenkaan /:

Anonyymi 12.12.2018 - 13:05

No kannattanee varmaan sitten odottaa& etsiä jokin muu ihastuksen kohde tai tehdä aloite tytön kanssa. Tekemällä selviää. Ei tossa nyt oikein voi auttaa, jos moni muukin kuolaa tytön perään.

Lisää uusi kommentti