Etusivu » Tarinat » Lue tarinoita » Vuodelta » 2018 » Kaikki jätti yksin

Kaikki jätti yksin

Nimimerkki 
littlealien
Ikä 
14

Mä kirjotin tänne joskus mun elämäntarinaa ja kerroin mun erosta, jossa mun ex lopetti kaiken kommunikoinnin, vaikka lupas pysyy ystävänä. Hän ei ole sanonut sanaakaan, ei ole kommunikoinut mitenkään mitään.

Mun ystävät... Tai siis ei mulla ole ystäviä, unohdin ihan. Mun ex-ystävä on suuttunut mulle, koska peruin tapaamisen mun perheen ja ahdistuksen takia. Tai siis hän kieltää suttumisensa, mutta valittaa viesteillä kokoajan, miten mun pitäisi katsoa peiliin ja miettiä miks kaikki vihaa mua, miten mä vedän aina ahdistuksen "tekosyyksi" kaikkeen enkä tee muuta kuin valitan mun omista huolista (joista en ole edes puhunut hänelle) yms. Oon yrittäny selvittää asioita ja kysyä mistä hän on suuttunut, koska hän ei suostu kertomaan, vaan on marttyyri ja valittaa "draamailustani".

Hän ei siis ole valmis selvittämään näitä asioita ja kun mä yritän niin hän heittäytyy marttyyriksi ja valittaa mulle. Mulla ei oo ikinä ollut muitakaan ystäviä ja hän on tosi helppo suuttumaan kaikesta turhasta ja oon joutunut  pyytämään tosi usein kaikkea mitätöntä anteeksi, koska hänen mielialansa vaihtelevat kokoajan.

Mä en vaan enää jaksa hänen perseilyä ja muuta. Mut en tiedä mitä mä enää teen, koska joka ikinen asia, jonka lähetän hänelle tekstarilla niin hän suuttuu. Mä en enää tunne mitään tunteita näiden ihmisten "menettämisestä" ja oikeastaan mua ei edes kiinnosta he. Mä muutun jotenkin tosi kylmäksi ihmiseksi ja se on ahdistavaa, ja oon saanu taas paniikkikohtauksen. Mulla ei ole enää ystäviä tai mitään. Mutta mua ei enää kiinnosta. Koska kaikki jätti mut taas yksin.

+1
+97

Kommentit

Lisää uusi kommentti

Plain text

  • HTML-merkit ovat kiellettyjä.
  • Textual smiley will be replaced with graphical ones.
  • Www-osoitteet ja email-osoitteet muutetaan automaattisesti linkeiksi.
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.