Itsemurha, ahistus ja kaikki

Jahajoopelivai Ikä: 15

Oon 16v tyttö alkoholistiperheestä. Monen asian ja ajatuksen kans kamppailen, mutta jos alottaisin vaikka koulusta.

Koulu meni ala-asteel arvosanojen mukaa hyvin, mitä siitä ja ylipäätään lapsuudesta nyt muistan. Muuten kaikki oli hienoo, mutta muistan sen, et vihasin itteeni jo kolmannesta luokasta lähtie, ku omasin vähä pyöreemmät piirteet. Ne ajatukset peilaa luultavasti mutsin ylensyömistä ja sitä, että lohdun hakeminen ruuasta tuli sieltä.

No seiskaluokka meni hyvin, vaik vähä numerot laskiki, mut loppuvuodest meniki sit välit joka ikisee kaverii mitä mul oli eli olin kokoajan yksin. Siinä alko sit masennus ja ahistus pikkuhiljaa kriippailee nurkan takaa. Kasiluokka oli koulukavereiden puutteen takia täyttä paskaa. Kuitenki siin kasiluokan vuodenvaihtees sit tutustuin uusii kavereihi eikä ollu enää sitä helvetillist yksinäisyydenpelkoo jatkuvasti.

Siitä päästääki ysiluokkaan, jolloin mut siirrettii pienempää luokkaa niiku halusinki. Heti ensimmäisenä päivänä tuli sit kuitenkin henkistä väkivaltaa vastaa, läskiks haukkumista ym. Tollasen pienen luokan kaa oli joka vuosi perinteist et oli kolmen päivän leirikoulu melkee heti lukuvuoden alussa. No siitä sitte ahistuin tietty paskaks, menin silti opettajan taivuttelemana sinne, kun se sano, että "se on kivaa ja tutustut varmasti muihin paremmi". Käviki sit sillee että päädyin viiltelemää siellä ekaa kertaa ns "kunnolla". Lähin sielt leirikoulust lopulta päivän enne ku muut ja siitähä ei luokkalaiset tykänny.

Ysiluokka siel pienes luokas kesti vähän alle puol vuotta, kun en enää uskaltanu käydä koulussa, koska välillä kiusaaminen meni nii pahaks, et hakkasin päätäni seinää koulun vessassa tunnin putkee. Siinä kohtaa tuntu siltä, että se on mun vika. Sen lisäks aloin pelkäämää kovii äänii ku luokkalaiset tykkäs potkii ja hakata niit vessanovii, kun olin siellä.

Siirryin siitä pian yksityisopettajalle ja tietty mul oli vielä ne "ryhmäaineet" niinku liikunta ja kotsa, ja nehä siis ahisti aivan uskomattoman paljon, kun viel yritettii pakosta sinne laittaa. yYritin itsemurhaa, siitä kahen viikon osastoreissu, lääkkeiden annosten nosto, vapautus liikunnasta ja kotsasta ja diagnoosi ahdistushäiriöön. Sen jälkee asiat meni hyvi hetken aikaa ja oliki kultasta aikaa.

Sit alkoki taas se koulustressi ja aloin pajauttelee, mikä autto. Hypätään kesään. Kesä meni oikeestaa melkee kokonaa pajautelles ja välil juomises ja joskus oli ne kovat kännipaukutki päällä. Loppukesäst alko taas hylätyks tulemisen pelko iskemää helvetin kovaa, mikä johti siihen, että istuin himassa koko viikon ja sit jos viikonloppuna sai ilmaseks pään sekasin ni olin messis.

Edelleen oon tässä samassa kierteessä, et ei jaksa tehä ei vittu mitää. Kiloja on tullu lisää ja rahat menee huomaamatta ruokaan, kun tulee jokapäiväsiä ahmimiskohtauksia. Ysiluokka jäi kesken ni pitäis sekin saada hoidettua. Ylipäätään vitun sekainen olo. Kaikki ajatukset pyörii päässä, mut mistää ei saa kiinni.

Tässä sitä mennää sitten. Teille ketkä ootte ollu osastojaksolla joskus, niin näättekö unii osastol olemisesta? Tunnistatte unessä kuitenki osastoks? Halusin kuulla et onko se vaan mä.
 

Kommentit

Älä luuovuta 05.01.2019 - 21:29

Ikäviä kokemuksia sulla ja henkinen tasapaino ja jaksaminen heikoilla. Voi olla vaikeaa ja vie voimia. mutta siitä huolimatta kerää kaikki voimasi ja tee suunnitelma, miten laitat elämäsi kuntoon. Tarviiko sinun enää olla kiusaajien kanssa, koita päästä niistä eroon. Ole vain sellaisten ihmisten kanssa jotka on hyväksi sinulle, pidä etäisyyttä niihin joista on vain harmia. JOs joudut vielä tekemisiin kiusaajien kanssa, niin koita kestää sen aikaa että saat koulusi suoritettua, sitten voit luoda elämäsi juuri niin kuin sinulle parhaiten sopii. Älä anna niiden kiusaajien vaikuttaa elämääsi. Ihan ensiksi tee suunnitelma joka päivälle, normaalit arkiset rutiinit, ne on tärkeitä jotta pysyt elämässä kiinni. Liiku, käy lenkillä, syö terveellisesti ja nuku öisin. Ota elämä hallintaan. Mieti mistä mikin johtuu ja tee tarvittavat korjaukset, kaikkea ei voi korjata, mutta älä anna niiden asioiden joita et voi korjata, jumittaa sinua, päätä miten selviät niiden asioiden kanssa mitä ei voi itse muuttaa.
hyväksy itsesi ja ole armollinen itsellesi. Älä menetä itsetuntoasi, olet todennäköisesti ihan fiksu ihminen, joka osaa ajatella ja toimia järkevästi. Vika ei ole sinussa. Elämä menee eteenpäin ja te kaikki aikuistutte, kiusaajien omatunto voi soimata heitä myöhemmin. Sinä voit olla tasapainossa itsesi kanssa, Empatia, rehellisyys ja oikeudenmukaisuus, pidä niistä kiinni. Myös rohkeus toimia niiden arvojen mukaan on kunnioitettavaa. Ole ylpeä itsestäsi rakas ystävä! <3 Elämä hymyilee sinulle vielä, anna sille siis tilaisuus :)

Anonyymi 12.12.2018 - 14:04

mulle voi tulla puhua ig tiili reettaviivi1

Lisää uusi kommentti