Haluan pois

Itseään vihaava Ikä: 14

Mun suurin ja ainoa toivomus on päästä pois täältä. Ei mulla oo mitään virkaa enää.

Musta liikkuu kaikennäköisiä juoruja eikä kukaan usko että ne ei oo totta. Tollaset jutut vaan ku painaa mua kokoajan alemmas. Oisin valmis tekemään itsarin tässä ja nyt tai ihan koska vaan kun tulis vaan mahollisus. Se, et joku sanoo mulle et oon tärkee on mun elämäs suuri asia koska en kuule sitä koskaa. Kukaan ei sano mulle niin.

Kaikki mun kaverit tietää että viiltelen mutta ne ei edes yritä auttaa mutta kun joku muu viiltelee niin kyllä sitte kiinnostaa sen asiat. En vaan jaksa enää, mä haluan pois nyt.

Kommentit

Anonyymi 23.11.2019 - 23:24

Jaksa! Älä koskaan luovuta.

Anonyymi 29.10.2019 - 22:04

Hei, paljon voimia sulle! Hyvä että lopetit viiltelyn (itsellä lievää kokemusta), koska se on oikeesti ihan hullua. Toivon, että näet tän viestin ja suositten ehdottomasti ettet ole tuollaisten henkilöiden kanssa, jotka kehottaa viiltelemään. Olen uskossa, ja tiedän miten hullu tuo vastapuolen/saatananpalvojien teot voivat olla. Toivon hartaasti, ettet koskaan päädy siihen rinkiin, tiedän että sieltä on vaikea päästä pois. Paljon voimia, toivottavasti löydät oikean polun sun elämään. ❤️

Anonyymi 09.05.2019 - 23:33

Minulla on ton viiltelyn kanssa sama tilanne. Kaverit ei välitä. Kukaan ei välitä.

Anonyymi 29.04.2019 - 19:03

Joo. Oot kyllä todella tiukassa mankelissa. Ei ihme että tunnet olosi todella kurjaksi. Minäkin tuntisin. Jees, asiaan: todella hyvä että avauduit tänne, se on hieno alku. Puhu lisää. Puhu kasvotusten ja /tai puhelimitse mukavan tuntuisen opettajan, terveydenhoitajan, kuraattorin, lääkärin tai kenen tahansa sellaisen aikuisen kanssa, jonka seurassa koet olosi turvalliseksi. Älä jää yksin. Sulla on ainutkertainen elämä ja nyt olet koettelemuksissa. Niissä tarvitsee toisia, turvallisia ihmisiä. Olet hieno, aito, rehellinen ja rohkea tekstisi perusteella. Niillä ominaisuuksilla pärjää tässä elämässä.

Anonyymi 14.05.2018 - 12:50

Herran jumala älkää itteänne tapattako ei siitä kukaan iloiseksi tule

Anonyymi 16.01.2018 - 21:10

Tiiän miltä susta tuntuu. Musta on levitelty juoruja kans. Mulla asiat on alkanu kuitenki menee parempaan suuntaan. Silti mua ahistaa mennä kouluun ja kaikkialle. Mietin sitä et mitä muut musta ajattelee. Mut tsemppii sulle oot oikeesti varmasti ihana ihminen?

Anonyymi 15.01.2018 - 17:29

Et oo ainut josta levitellää juoruja, ite yritin itsarii vhä aikaa sit ja voisin millo vaa yrittää uudestaa. Voimii?

Lisää uusi kommentti