Elämäni......

emilia Ikä: 12

Olen jo noin 3-4 vuotta kestänyt tuskaa... Olen koko ajan vihainen ja surullinen ja huudan koko ajan muille. Heti kun iskä ja äiti erosivat elämästäni tuli helvettiä. En tiedä mitä minun pitäisi tehdä vai teenkö mitään? En jaksa tehdä enää mitää. Valvon myös aina yöhön asti ja aamulla mietin miksi en enää paljoa nuku. Voiko se johtua tästä tilasta? Kaverini yrittävät auttaa ja lohduttaa, mutta se ei kyllä tunnu auttavan..... Käyn aina välillä puhumassa tästä tilanteesta mutta sekään ei auta. Tunnen oloni koko ajan turhaksi ja sille että kumpa minua ei olisi. Minulla on kyllä 2 kaveria kelle voin kertoa tästä ja no olen kertonut, mutta ei se kummiskaan auta mitään. Voisiko joku auttaa minua tai antaa neuvoa miten juuri sinä olet selvinnyt tästä? :(
 

Kommentit

:( 05.08.2018 - 21:14

Toi kumpa mua ei olis on niin valtavan tuttu tunne 1-6 luokalta mä olin silloin tosi paljo yksin kaikki tyyliin syrji.... Mut Tsemppiä ja voimahaleja sulle.

sadesaihke 19.03.2018 - 18:21

En nyt hirveästi osaa neuvoa, mutta yritän nyt silti jotain sanoo. Joskus tunteet vaan on vaikee pitää kurissa. Ehdottaisin, että yrittäisit puhua sun isä tai äidin kans, jos siitä ois ees vähän apua. (:

Lisää uusi kommentti