Ei mulla oo mitään ongelmia

Ei mulla oo mitään ongelmia Ikä: 15

Olenpa kerran minä. Mää oon 15v tyttö (ysillä siis). Käyn koulussa, oon ilonen. Ei mulla oo mitään ongelmia. Saan kokeista kymppejäki. Mua ei kiusata. Mulla on kavereita. Harrastan käsitöitä. Tykkään koulusta. Ei mulla oo mitään ongelmia.

Vaan kun on.

Tulin koulusta kotiin n. klo 15. Katsoin videoita sängylläni. Katsoin videoita sohvalla. Katsoin videoita keittiössä ja söin samalla. Kurkusta meni alas sämpylä, toinen sämpylä, kolmas. Meni vielä keksipaketti ja suklaalevy. Limukkaa. Katsoin kelloa. Oho, oli jo ilta. Siinä meni koko päivä. Ainiin, huomenna olis koe ja ylihuomennaki. Ainiin, piti mennä suihkuun. Ahisti ja stressas.

Ja näin jatkuu joka päivä.

Ja päiväkirjaan oli kirjoitettu mitä synkimpiä juttuja.

Kommentit

Anonyymi 20.11.2018 - 17:05

Se on normaalia elämää että on lähes aina jonkinlaisia ongelmia, aika harvoin on sillain että olis kaikki vaan kivaa. Varsinkin sun iässäs. Moni asia riippuu sun omista toimintatavoista... josset kokeisiin lue ja katot vaan videoita / räpläät puhelinta, niin teet sen stressin itelles ihan ite. Eri asia on sitten se onko sulla jokin painavampi syy miksi viivytät kokeisiinlukua ja miksi katselet videoita - pakenetko jotain ahdistavaa asiaa, en tiiä tietenkään. Ei täs muuta voi sanoo ku et jos on jotain mikä ahistaa ja haluut esimerkiksi apua omien toimintapojen muuttamiseen (ehkäisee sitä ahistusta kun ei jätä esim. viimetinkaan niit kokeisiinlukui tms ja tossa ajankäytössä et keksii muutaki tekemistä ku ne videot ja netti) nii mee puhuu jollekki luotettavalle aikuiselle tai läheiselle. Älä ainakaa jää yksin murehtii.

Lisää uusi kommentti