Viime kuukaudet

mävaan Ikä: 18

Joo, viime joulu on jäänyt muistiin hyvin sillä siitä alamäkeni alko. 2vk ennen joulua petin entistä tyttöystävääni. Hän olisi voinut jatkaa mutta minä en pystyny ja hänen elämänsä meni aika rikki siitä vaikka en itse sitä silloin tiennyt tai välittänyt. Pettäminen tapahtui kaverini synttäreillä jossa olin erittäin päihtyneenä, selvinpäin en olisi pettänyt.

Sen jälkee jatkoin elämääni normisti, hommasin uuden tyttöystävän ja muutin häne luokseen. Jostain syystä näihin aikoihin koulumotivaatio kuitenkin loppui ja minut erotettiin koulusta sillä en 2kk siellä ollut ja ilmoittanut kenellekkään mitään. Koululta minut lähetettiin psykologille sillä koululta epäiltiin että minulla olisi jokin mielialahäiriö. Itsekkään sitä en vielä tajunnut. Noh psykologilla todettiin että minulla on vakava masennus ja ahdistus, mielialihäiriö ja keskittymishäiriö. Koulu keskeytettiin ja viime kesä minulla meni sängynpohjalla tai kännissä, en osannut käsitellä asiaa.

Kesän jälkee tyttöystäväni jätti minut ja muutin omaan asuntooni. Silloin kuulin mitä eksälleni oli joulun jälkee tapahtunut ja kaikki paska mitä nuorempana oli joutunut kokemaan tuli takaisin ja sen jälkee alkoi viiltely, huumeet ja lisää alkoholia, elämän halu on 0% koulussa tulee käytyä 2-3 kertaa viikossa jos edes silloinkaan. Mikään ei kiinnosta ja päivät menee kuoleman pelossa, kavereita en ole kehdannut tai uskaltanut nähdä. Tulevaisuuteni on musta ja en tiedä kauvan jaksan tai pystyn tätä jatkamaan. Peace.

Kommentit

mävaan 25.09.2017 - 21:22

kiitos anonyymi ja snäppi löytyy nimel: attehere

Anonyymi 25.09.2017 - 18:33

Et tainnut kertoa että mikä sun ig tai snappi ja kiitos hyvästä tekstistä!

mävaan 22.09.2017 - 21:33

jos kukaan haluu jutella ihan mistä vaan niin laittakaa viestiä. ig, snäppi ja whatsapp löytyy, ois jees.

Lisää uusi kommentti