Kävijäkysely 2022

Olemme kehittämässä Nuortenlinkkiä entistä paremmaksi. Vastaamalla nimettömään kyselyyn voi voittaa huikeita palkintoja. Vastaa kyselyyn täällä.

Surkea ihminen

Huono kaikessa Ikä: 12

Moi! Mä päätin kirjoitaa tänne tarinan koska alkoi ajatuksissa pyörimään nää asiat niin joo.

Elikäs mä oon 12-vuotias tyttö en ole koskaan tykännyt koulusta enkä oo koskaan ollu yhtä hyvä kun muut. Mä käyn tukiopetuksessa äikästä, enkusta, ruotsista ja välillä matikasta Mä näin kesälomalla vaan ajatellen että mä oon yksin siellä tukiopetuksessa opettajan kaa ja se on niin ahdistavaa enkä voi keskityä mihinkään muuhun kun hengittämisen ja siihen että en alkais itkee oikeesti tää saataa kuulostaa pikkuasialta mutta ei oo. Viime vuonna suunnittelin itsemurhaa koska mua ahdisti niin kovaa olla siellä luokassa ihan yksin. Mä oikeesti jouduin pidätellä itkua aina koulussa kun ahdisti niin kovaa ja musta tuntuu että jos kerron äitille niin sitä ei kiinosta. Mä oon päättäny että en aijo mennä 6 luokalla kouluun hinalla millä hyvänsä koska mä pelkään että romahdan ja että kaikki nauraa mulle mutta onneksi on vielä kesäloma ?

Kommentit

Onnellinen 07 29.08.2017 - 20:02

Onko teidän koulussa koulukuraattoria?(vai mitenkä se nyt kirjotettiin) se jolle voi mennä aina juttelee. Koska jos on niin sille kantsii mennä kertoo sun huolet. Se voi vaikka järjestää sulle toisen opettajan tai jonkun vaikka sua nuoremman tai vanhemmankin oppilaan kaveriksi. Se keksii ihan mihin pulmaan vaan jonkun ratkaisun (:

Jos koulu ei kiinnosta sitten pätkääkään niin panosta sit johonkin muuhun. Stressiin auttaa mulla ainakin jalkapallo tai joku muu urheilu missä voi jättää ajatukset kotiin. Yritä pitää hauskaa! ( :

PastelKid 24.07.2017 - 02:05

Voi sua! :( Itelläkin on kokemusta siitä ahdistuksesta, mitä tulee tukiopetukseen. Ihan sama, onko nais- vai miesopettaja, ahdistun silti ja se menee aina itkun pidättämiseen. Siksi pyrin pysymään poissa niistä ja pyytämään perheeltä apua. Jos uskot, ettei sun äitiä kiinnosta, ota hänet todelliseen puhutteluun. Jos hän väittää ettei ehdi, pakota hänet ehtimään. Sano, että sun asias on tärkeä, TODELLA TÄRKEÄ. Ja sehän on! Jos sun äitis alkaa vähättelemään asioita, kerro sun olevan tosissas ja että se ei oo mikään leikin asia. Paljon tsemppiä sulle!!

Lisää uusi kommentti