Paha olla :'(

Anonyymi Ikä: 13

Moi oon 13-vuotias tyttö. Ja mul on tosi paha olla :'(. Mua siis kiusataan koulussa: mun nenän takii, hiuksien takii, finnien takii esim. kerran yks meijän lkl tyttö oli mulle sillee "onks kiva et sul on noin ohuet hiukset" ja alko nauraa. Ja nyt olevalla luokal (7lkl) kolme poikaa meijän luokalta haukkuu aina ku menin kouluu kanapääks yms.. Mulla on kyllä siis pari kaveria, mutta ne ei voi suunnilleen ikinä olla.

Mun perheessäkää ei hyvin mee. Mun iskä on alkoholisti. Ja siis mun iskä ja äiti on eronnu (seki otti vähä osumaa sisälle) ja asutaan mun äidin kanssa vähä liian pienessä kämpässä ja ku mul ei oo omaa huonetta, nii en saa olla melkee missään rauhassa. Esim. mun äiti koko ajan valittaa joka asiasta mulle, ja jos ollaan joskus kauan aikaa sitten menty jonnekki wannabe lomalle (vuokramökkii) valittaa mulle siitä, et olisi halunnut ostaa sillä rahalla jotain muuta, vaikka kukaan ei voi päättää sen puolesta noita. On siis välillä sellanen fiilis et asuisin mielummin jossain muualla kun täällä... :'(

Kommentit

Anonyymi 29.04.2019 - 22:10

Ite oon 12 v tyttö, ja mun luokal on yks tyttö joka syrjii mua, muuten pärjään koulus vaikka keski arvo on kaikessa 7 . Itekki oon miettinyt jotain paikkaa jonne pääsis vaik illal ja pois sieltä aamul koska oon päivät koulus ja kotona taas hirvee ahdistus.

PastelKid 24.07.2017 - 02:16

Mene terveydenhoitajalle tai koulukuraattorille puhumaan! Jos et uskalla tehdä sitä julkisesti, mene salaa välitunnilla, mutta ilmota opettajalle. Puhu siellä sun ongelmista ja kiusaamisesta, sillä sieltä saat VARMASTI apua! Sieltä saat edes kiusaamiseen jonkin sortin stopin. Jos se jatkuu, mene uudelleen ja pistä se loppumaan. Kukaan ei voi tehdä sitä sun puolesta! Paljon tsemppiä sulle! ♥

Anonyymi 07.07.2017 - 17:01

Mua ei oo kiusattu mutta koen olevani täysi luuseri ja arvoton... Oon viimeset pari viikkoo alkanu mittaa syömistäni ja liikkumaan enemmän. Itken itseni uneen joka ikinen yö. Minulla on vain yksi oikea kaveri. Riitaannun todella helposti ja useasti vanhempieni ja sisarusten kanssa.

Lisää uusi kommentti