Olenko elossa? Kauhea koulupäivä

Kuollut vaiko ei Ikä: Alle 12

Elikäs kerron ekasta koulupäivästä joululoman jälkeen.Tää tarina alkaa mun kodista klo 2 yöllä. Olin siis valvonut itkien aika myöhään. No sit mä nukahdin ja heräsin klo 6.00. Aloin laittamaan aamupalaa ja kävin hoitamassa kanit.  Mä menin kouluun ja eka sana mitä kuulen on että oonko mä elossa ku näytän kuoleelta?  No en ostannut vastata.

Muuten en ois välitänyt mutta opettaja kysy, että onko mulla kaikki hyvin ku oon niin kuolleen näkönen. En ostannut vastata ku en ollut varma, mutta koulussa kaikki vähän väisteli.

Mut se että näytin kuoleelta ei johtunut meikeistä sillä en meikkaa. Mut koulussa en syönyt enkä jaksanut pitää silmiä auki. Kävin äsken samalla kun kirjoitin niin katsomassa peiliin niin ehkä mä vähän näytän kuoleelta. Miks ?
 

Kommentit

Kuolut vaiko ei 02.02.2017 - 18:13

Oka Ruto Mä pukeudun aina mustaan ja mulla on aina ihan mustat silmän aluset ja oon kalpee en kyllä tiedä miks mut niin se on

Oka Ruto 01.02.2017 - 21:25

Itselleni moni on sanonut samaa. Äiti joskus käskee jäädä kotiin(viimeksi tänään) tummien silmänalusten ja kalpean ihon takia. Mustat vaatteet vieläpä korostaa.
Epäilen että kyseessä on vain väsymystä.

Kuollut vaiko ei 13.01.2017 - 07:24

Niin se voi olla

Anonyymi 11.01.2017 - 16:33

Jos oilit väsynyt...?

Lisää uusi kommentti