Etusivu » Tarinat » Lue tarinoita » Vuodelta » 2017 » Olen melkein 14-vuotias tyttö

Olen melkein 14-vuotias tyttö

Nimimerkki 
sekaisin
Ikä 
14

Masennus koulukiusaaminen syöpää sairastava äiti alkoholisti ja masentunut iskä. Ei oo kovin hyvä lähtökohta mulle.

Se et muo kiusataan ulkonäön takia on sairasta. Sain viime vuonna turpaan pojalta koska mun pitäis sen mielestä kuolla. Päihteitä oon kokeillu. Muo haukutaan melkein joka päivä koulussa. Viiltelen silloin ku musiikki ja itkeminen ei auta. Itsemurhaa oon joskus miettin tai kulkeehan se aina tuol pääkopassa mukana.

Kaikki alko 7lk ku meil sekotettii luokat ja meiän luokalle tuli ne kiusaajapojat. Mun pitäis kuulemma mennä hoitoo oon sairas läski ja ruma. Myös mun äitin sairaudesta heitetään läppää.

Mä oon vaan ihminen en mä kaikkee kestä. Ei kukaan kestä kaikkee. Fyysinen kiusaaminen sattuu hitosti vähemmän ku henkinen. Kukaan ei haluis tuntee henkistä kipua.

Tuntuu vaa et tippuisin pohjattomaan kuiluun. Mä oon kokenu ikääni nähden liikaa väkivaltaa ja kiusausta. Jos haluutte tulla avautuu mulle ni tulkaa vaik kikis @tea_stina. Mul on aikaa kuunnella ja mä haluun auttaa samassa tilanteessa olevia ihmisiä.

+1
+533

Kommentit

PastelKid24.07.2017 20:49

En voi muuta sanoa, kun että <33 :n kommentti oli loistava. Oon ite aivan sanaton, eli olen aivan samaa mieltä. Paljon tsemppiä, pus! ♥

+1
+487
sekaisin25.06.2017 12:50

juu voi tulla juttelee vaik snäpis siel oon nimel tea_stinaa

+1
+491
melkee 14 vuotias tyttö kans28.05.2017 15:59

Voiko sulle tulla juttelee jossain toisessa sovelluksessa ku mul ei oo kik: ii

+1
+546
Ei näin19.05.2017 16:35

Edelliseen kommenttiin: vaikka sua kiusataan kuinka paljon, asiaa ei todellakaan auta se, et sä kiusaisit takasin, tai purkaisit sun pahan olon johonki vähän sua heikompaan. Kiusaaminen on niin säälittävää. Jos sua kiusataan, sä tiedät, et susta ei ikinä tuu sellasta niinkö ne kiusaajat on. Joten mä ainaki luotan siihen et SÄ joka luet tän, oot niin fiksu, et et kiusaa sua heikompaa.

+1
+540
Anonyymi17.05.2017 12:45

no joo en tiä kuka oot mut jos sua kiusataan ni voi sitä aina kiusata takas tai sanoo jollekki kuka pystyy tekee asialle jotai

+1
+537
<3316.05.2017 23:15

sä oot niin hyväsydäminen! Vaikka sulla itellä menee huonosti niin tarjoudut auttaan muita samas tilantees olevii. Ihanaa et täs maailmas löytyy sunlaisii ihmisii<3

Ootsä sanonu tosta kiusaamisesta kellekkään? Kiusaaminenhan on sellanen asia et se ei ihan hetkessä lopu, mut mä luulen et kyllä auttais jos sä sanoisit jollekki. Jos ne kiusaajat on sun kans samal luokal niin sähän voit pyytää et saat vaihtaa luokkaa, jos teillä siis on rinnakkaisluokkii.

Mä oon niin samaa mieltä sun kans! Koko kiusaaminen on sairasta. Mut muista, et se kiusaaminen ei ole millään tavalla sun vika. Kiusaajillahan se päässä viiraa. Sun ei pitäis vahingoittaa ittees tai pahimmassa tapauksessa tappaa ittees sen takia. Vaikka ynmärränhän mä, et sulla on paha olla ja sen takia mietit itsemurhaa.

Sä oot rohkee ja vahva tyttö! Oot jaksanu tota paskaa tähän asti, ja pohjaltahan on suunta vain ylöspäin! Jos sä haluut et se loppuu, keräät rohkeuttas ja sanot ei. Rohkeuttahan on myös se että sä käyt sanoon sun kiusaamisesta. Se ei todellakaan ole säälittävää tai jollain tavalla "epäcoolia". Mä ihailen niin paljon tollasii ihmisii jotka vaan jaksaa kaikkee paskaa mitä heidän niskaan kasataan.

Sä et ole ruma etkä läski. Jokainen ihminen on kaunis omana itsevarmana itsenään. Mä en ymmättä miksi some on luonut tietyn kauneusihanteen, jollaisia kaikkien pitäisi olla. Sairasta.

Ihan sikana rakkautta ja voimia ja haleja sulle! Oot ihana!<3
(ps. Täällä ilmottautuu saman ikänen, saisit tulla jutteleen jos uskaltaisin laittaa tähän jonku mun someista)

+1
+523