Miksi niin edes tapahtui?

Nipsutinn Ikä: 12

Moi, oon tälläne 12v tyttö, joka ajatteli kertoa oman tarinansa liittyen viiltelyyn jne.

Viiltely ja itsemurhan ajattelu alkoivat 2016 keväällä. Olin jo pidemmän aikaa tykännyt yhdestä pojasta. Tykästyin häneen 2015 syksyn aikana, kun oltiin oltu jo tavallaan kavereita. Hankin sitten hänen numeronsa pojan luokkalaisilta tytöiltä, jotka ovat ystäviäni. Siitä sitten alkoi viestittely, jonka seurauksena poika rupesi vihaamaan minua ja sitä kautta rupesin vihaamaan itseäni. Pikku hiljaa aloin myös viiltelemään ja miettimään itsemurhaa. En enää päässyt irti niistä ajatuksista. Sitä vain jatkui ja jatkui. Usein iltaisin itkin itseni uneen, teen sitä edelleen. Itsemurhan miettimistä ja viiltelyä on jatkunut kohta noin vuoden. Pojan kaverit ovat alkaneet kiusaamaan minua. Onneksi olen kuitenkin saanut todella paljon apua ystäviltäni.

Kommentit

Anonyymi 22.01.2017 - 23:17

Tuo tuo huonoa "mainetta" pojalle joka rupesi vihaamaan kirjoittajaa. Tuskinpa asiasta kuulleet tytöt tee ainakaan itse aloitetta. No pojan oma vika se on. Rakkaus asioissa pitäisi pitää suu kiinni!

Anonyymi 18.01.2017 - 16:35

Itse sain selville vähän aikaa sitten, että ystävälläni oli ollut paska fiilis jostain asiasta, ja hän oli viillellyt. Mutta neuvon, että sanot suorat sanat sille pojalle ja sen kavereille, vaikka se ei helppoa ole. Itse olen kokenut melkein täysin samanlaiset tapahtumat.

Lisää uusi kommentti