Mä ja bff

Marsuli Ikä: 12

Mä ja mun kaveri ollaan oltu parhaita kamui 2 vuotta. Mut meidän ystävyyssuhteeseen on tullu kolmas pyörä (tavallaan). Kun musta tuntuu et mun bff ois kokoajan vaan sen kaa.

Aina kun mä ja mun bff ollaan koulus kahestaa aamusin, niin on kivaa. Mutta sitku sen nimi on vaikka Nelli, niin sitten kun Nelli tulee kouluun ni mun Bff lähtee heti sen luo. Ne voitti yhes vitsikilpailus ja sit ne teki yhteisen vitsin.

Mä ja bff oltiin ihan kiinni toisisamme ja meillä oli yhtenen lokero mut nyt se on Nellin kaa samalla lokerolla. Mä oon ollu surullinen vaikka se ei ole kauheen paha juttu koska oon kaikkien kamu ? Mut jaoin tämän koska: ELÄMÄ EI LOPU TÄHÄN ?

Kommentit

Oka Ruto 01.02.2017 - 21:51

Kokemusta(valitettavasti) on. "Kaveri" hylkäsi toisen ihmisen takia, vaikka kyseinen ihminen olikin epäluotettava ja mustamaalasi jokaista kaveriporukassani...
Noh, onneksi sinä sentään olet kaikkien kaveri, toisin kuin itse... ?

Anonyymi 11.01.2017 - 16:56

Itse olen myös kaveripiirissä se kolmas pyörä. Ollaan tunnettu mun bff:än kanssa noin kahdeksan vuotta, ja vuosi sitten kun oltiin menossa yläkouluun, sain kuulla tältä mun parhaalta ystävältä, että se oli juttelut nyt vaikka Milin kanssa.
No sit se alko jutella sille koko ajan puhelimitse, ja sitten se rupes käymään sen Millin luona koko aja, eikä mulle jäänyt yhtään sen aikaa.
Nyt yläasteella, aina kun se Milli tulee, se mun paras kaveri menee aivan sekasin, ja mua ei kuunnella yhtään.
Tää "Milli" on myös mun kaveri, mutta silti tuntuu pahalta, kun se käy useammin sen "Millin" luona, ja lupailee mulle, että voi olla. Sitten ne lupaukset eivät pidä, vaan se menee sen toisen kaverin luo...
No nyt se ei pysty kahteen viikkoon olemaan kavereiden kans, niin joo...
Silti me oltiin kuin paita ja peppu.
Kyllä aina silloinkin kun tää "Milli" ei oo lähistöllä.
Vaikka nyt Milli onkin myös kaverini,
Enkä puhu pahaa heistä, vaan tuntuu pahalta kun hei eivät ymmärrä...
Onneksi mulla on toinenkin bff, mutta se on eri luokalla.
Tossa mun tarina siitä, "romaani kommentiin" tyyliin :D

Lisää uusi kommentti