Ihastus vai tosirakkaus?

MuffinCatFear Ikä: Alle 12

Moi siis kaikille! v; Täällä on siis 11v (kohta 12v) tyttö, joka haluais kertoo tarinansa. :3

Kaikki alkaa siitä, kun tullaan perheen kanssa 1 vuoden kestävältä lomamatkalta takaisin Suomeen. Ehkä pari kolme kuukautta menee ihan normaalisti, mut sit huomaan jotain.. OON PIHKASSA! Sellaseen ihanaan, mustatukkaiseen, ruskeasilmäiseen poikaan. Leikitään et sen nimi on Cade. Katon aina Cadea ja hymyilen. Sit lataan instagramin. Noh, se Cade pyytää saada seurata mua, ja oon sillee: Tästähän vois jopa tulla jotain! Mut ei. Ehkä se seuraa kaikkii meiän kuokan tyttöi, joil on ig. Sit se alko laittaa kuvia mun Snappi storyn kuvista, ja laittoi: Hyi! Yäk! Ja mun sydän musertu. Kyynelet tuli pakosti ulos silmistä, ja sydäntä vihlo. Katoin itteeni peilistä, ja itkin enemmän.

Tiesin, et voisin kääntyy kenen tahansa perheenjäseni puoleen. Mut en halunnu. Halusin, et muut ei säälis mua. Halusin olla "kova". Aloin käyttää kirosanoja, ja niitä "teinisanoja". Esim. Lmao,Lol,SOS, XD. Mut nyt oon tajunnu, et en oo mikää teini. Enkö haluu olla. Joten lopetin sen teinittelemisen. Ja rakastan perhettäni ja itteäni. Cadea kohtaan tunteita on. Mut en usko et se välittää musta. ?

Kommentit

Yks 4D:läinen 20.09.2019 - 18:13

Toi on kauheeta?

Tyttö12v 05.03.2017 - 12:22

Voih :( Tuo on tosi kamalaa jos ihastus tekee jotain tuollaista. Oma ihastus alko toisen kaa ja ajatteli vrmaan et oon ihan tyhmä. Tsemppiä sulle, ja muista että sun ei tarvitse tuon ikäisenä olla poikaystävää. Löydät sen tosirakkauden odottamalla!

Lisää uusi kommentti