En jaksa enää

Turha luuseri Ikä: Alle 12

Moi mä päätin kertoa mun tarinan, nää nimet ei oo oikeita. Elikkä mä kerron mun elämästä. Mulla on koulussa suuria ongelmia, mut koti on ainut paikka jossa on mulla hyvä olla.

Koulussa menee kuitenkin päin ? Mua kiusataan ja mulla on syömishäiriö ja lukihäiriö. Mulla ei mee koulussa hyvin, sillä mun kaverit jätti ja istun yksin koulun aidan reunalla. Tai itken ja kävelen.

Mun syömishäiriön takia mun paino on vaan 30-31 kg, joka on tosi vähän 11-vuotiaaksi. Olen tota noin 156 cm pitkä. Miten saisin syötyä...  Mua kiusataan vaan koska oon tapaturma-altis ja mun jalka on aina kipee.

Leikitään että se pahin kiusaja on vaikka Olli. Olli potkii lyö ja haukkuu. Mun luokalla on vaan ääliöitä, koska ainakin puolet niistä kiusaa mua. Itse olen eläinfani, erityisesti tykkään hevosista. En jaksa...

Kommentit

? 23.04.2020 - 16:13

Hei ! ?
Anteeksi että tuli näin monta kommenttia.
Laitan tähän vielä linkin Verkkovinkkikseen :
https://www.verkkovinkkis.fi/

? 23.04.2020 - 16:13

Hei ! ?
Noita linkkejä ei tarviikaan kopioida.
Tässä kirjoitusnäkymässä näytti siltä mut niistä tulikin suoraan linkkejä.
Eli klikatkaa vain linkeistä niin pääsette sinne !
Tsemppiä ! ?

? 23.04.2020 - 16:13

Hei ! ?
Tosi kurjaa! ?
Juttele jonkun kanssa asiasta !
Se auttaa. Pelkästään asian kertominen auttaa.
Laitan tähän linkit pariin juttuun johon voi esim. soittaa.
https://www.nuortennetti.fi/apua-ja-tukea/
https://mieli.fi/fi/tukea-ja-apua/kriisipuhelin-keskusteluapua-numerossa...
Kopioi noi linkit.
Voit myös laittaa viestiä Nuortenlinkin nettineuvontaan tästä: https://nuortenlinkki.fi/nettineuvonta/kirjoita-kysymys (kopioi linkki)
Toivottavasti tästä oli apua.
Tsemppiä !
PS. Käykää lukemassa mun tarina "Jännitys"! Ja laittakaa kommentteja, miten voisin vähentää jännitystä ja miten te vähennätte yleensä jännitystä !!!
T. ?

Anonyymi 13.09.2017 - 12:12

Ensinnäkin ihan mahtavaa, et purat asioita ulos sisältäsi. Et ole yksin, monet lukevat ja välittävät mielessään sinun elämästäsi. Koulukiusaajat ovat itse pieniä reppanoita, jotka peittävät oman häpeänsä ja kipunsa kuorensa alle, ja purkavat sitä niin ulos. Sinä olet ihan mahtavan jees tyyppi, eikä ole ketään samanlaista. Hyvä jos kotona helpompaa, ja muista että et ole sattumalta täällä maailmassa. Sinulla ihan ainutkertainen omanlainen persoona, ja sinua tarvitaan tässä elämässä. On monia jotka ovat kokeneet vastaavaa kuin sinä. Minäkin olen joskus ollut kiusattu ja tiedän miltä se tuntuu. Koin häpeää ja tuskaa, ja ettei ollut arvoa ihmisenä. Kuitenkin sain toivon elämääni ja löysin hyviä asioita jotka kantavat. Voin muistaa sinua rukouksin, ja ajattelen sinua lämmöllä. Muista olet arvokas ja yllättäviä hyviä asioita voi tulla sinunkin elämääsi kaiken ahdistavan keskelle.

Lisää uusi kommentti